- 31 Aralık 2015
- 14.725
- 9.624
- 1.588
Dembele'de geldiği zaman maldı döve döve adam etti.Enrique tesislerden iceri bile sokmaz leao malini üstelik dembele gibi birinin yerine birde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dembele'de geldiği zaman maldı döve döve adam etti.Enrique tesislerden iceri bile sokmaz leao malini üstelik dembele gibi birinin yerine birde.
60 veya 70 dedim, haberler de bu meblağlar civarında gidiyor çünkü. Şu anda haberlere göre görünen 10 no ve Can Uzun'u bonservisle almak istiyorlar, diğerleri ise şartlı- kiralık. Ne doğru, ne yapacaklar bilmediğimizden şu an net bir şey diyemiyor kimse. Belki de hiç bir planları tutmayacak ve saçma sapan adamlara saçma sapan paralar vereceğiz.Satış yapabilmekte bir beceri baglanti isidir rtaş onu da gectim hic yapmasalar becereseler bile maksimum bareminin arasinda benim dedigimle 20 m euro fark var ve bu nereseydi 1 oyuncu parasi ben 50 dedim sen onuda 70 yaptın. Nakit cash vermek yerine taksitle olacaginida dusunursek baya bi meblağdır bu
Dembele hep çok yetenekli biriydi en kotu aninda bile bu onun yaninda adama traoreden farksız kalır ayni seviyede degiller bence.Dembele'de geldiği zaman maldı döve döve adam etti.
Ihtiyaclari da alamiyorlarki. Kim kabul ediyorsa tutup getirmeliyizsokayım leaoya ihtiyaçları alın önce alooooooo
Haklının acelesi yok, umarım Fenerbahçe'ye gider.Forumda Leão istemek farz mı yoksa aksi görüş belirtebiliyor muyuz?
Biz almasak bile FB niye alsın istiyoruz abi. Kalburüstü isimler hep. Greenwood FB alsın oley Leao FB alsın oley. Sane Barış Yunus 20 gol atmıyor totalde. Biz guclenemiyorsak onlar da guclenmesin. Leao bu maliyet uçuk ama is yapar yani bir şekilde.Haklının acelesi yok, umarım Fenerbahçe'ye gider.
Fb niye alsınHaklının acelesi yok, umarım Fenerbahçe'ye gider.
Is Kutucu'ya gelince mesajlarda hemen beliriyorsun, ustadKutucu girecegine ada girsin bir de bu aptal icin mi kafa yoracagiz r.tas
Hakli haksizlik ne varda burda?Haklının acelesi yok, umarım Fenerbahçe'ye gider.