Satış yapabilmekte bir beceri baglanti isidir rtaş onu da gectim hic yapmasalar becereseler bile maksimum bareminin arasinda benim dedigimle 20 m euro fark var ve bu nereseydi 1 oyuncu parasi ben 50 dedim sen onuda 70 yaptın. Nakit cash vermek yerine taksitle olacaginida dusunursek baya bi meblağdır bu
60 veya 70 dedim, haberler de bu meblağlar civarında gidiyor çünkü. Şu anda haberlere göre görünen 10 no ve Can Uzun'u bonservisle almak istiyorlar, diğerleri ise şartlı- kiralık. Ne doğru, ne yapacaklar bilmediğimizden şu an net bir şey diyemiyor kimse. Belki de hiç bir planları tutmayacak ve saçma sapan adamlara saçma sapan paralar vereceğiz.

Normal şartlar altında, rasyonel ve sağduyulu bir teknik ekip ve yönetim, 4 yıl üst üste şampiyon olmuş ve doygunluğa ulaşmış kadrodaki metal yorgunluğunu görür, kadroyu önemli ölçüde güncellemeye çalışırdı.. Üstelik en yakın rakibinden 2 Milyar TL nın üzerinde bir harcama limiti var iken..

Kimse kusura bakmasın da, bu yıl Torreira ile, Lemina ile, gamsız Sane ile şampiyonluğu bize yedirmezler..

Kadroda ciddi derecede ilk 11 ve rotasyon sorunu var, ancak bizimkiler hala geçen sezonun şampiyonluğunu kutlamak için piknik düzenliyor..

4 yıl üst üste şampiyon olunan ve Uefa kupası kazanılan dönemde elde edilen fırsat değerlendirilemedi, devamı getirilemedi ve sonu hüsran oldu.. Yine aynı hatalar, yine aynı iş bilmezlikler..

Elde mevcut kadro ile bu sezon bizden bir cacık olmaz, zor bir sezon bizi bekliyor..

Her zamanki gibi menajer ve şartlar bizi yönlendirecek
Kim bostaysa son anda kim kalırsa akşam pazarından o gelecek umarım şansımız yaver gider

osimhen
uğurcan
davinson
torreira
barış

bu adamlar 11in değişilmez adamları olacak kalan kimsenin yeri garanti değil bence

rekabet üst düzeyde olmalı

Osimhen ve Uğurcan dışında bir de yeni geldi diye Lesley hariç kesinlikle kalsın dediğim 1 tane bile oyuncu yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Transferler nerede ulan

162771.webp

Haklının acelesi yok, umarım Fenerbahçe'ye gider.
Biz almasak bile FB niye alsın istiyoruz abi. Kalburüstü isimler hep. Greenwood FB alsın oley Leao FB alsın oley. Sane Barış Yunus 20 gol atmıyor totalde. Biz guclenemiyorsak onlar da guclenmesin. Leao bu maliyet uçuk ama is yapar yani bir şekilde.

Geri
Üst Alt