YUNUS AKGÜN Satıldı mı ??

Nedir bu herifi yok sayma sebebininiz? Pek ala 10 numarada oynayabilir
10 numarada çok kayboluyor... göbekte oynamak zordur. Çünkü rakibin 6 numarası stoperi falan sürekli 10 numaranın üstünde olur... çok dağılıyor öyle zamanlarda... kanatta daha etkili olduğunu görebiliyoruz. Sağlam kondisyonu üst düzey yunus takıma çok katkı verir ama ilk 11 in 10 numarası olması için çok ekmek yemesi lazım...

Yönetimin acilen bir açıklama yapması lazım artık.yoksa bu iş daha da büyür.

Hani gelmek icin yanip tutusuyordu? Lan sizin yatacak yeriniz yok gs muhabirleri

22 gün sonra lig başlıyor. evet 1 aydan az kaldı ve hala

10 numara yok
yedek santrafor yok
yedek/as sol kanat yok
yedek/as sol stoper yok

Bunların ligi sattığı gözüküyor. Eğer doğru düzgün transfer yapmadan Barış gibi… adamlar giderse bu durum tescillenir

Bakambu, Real Betisten ayrılmış bonservisi yok gelsin yarın mesaiye başlasın. Bonservis maliyeti yok, 2 m euro maaşa bağlanır.

Hani gelmek icin yanip tutusuyordu? Lan sizin yatacak yeriniz yok gs muhabirleri

Sen adamlarla anlaşamazsan oyuncu ile yeni sözleşme yaparlar pazarlıkta elim daha kuvvetli olsun diye. Oyuncu gelmek istiyordu zaten, muhabirlere değil gidip yönetime laf atmak gerek

İsmi ilk çıktığında dedim yem bu diye Okan hoca asla alacağımızın futbolcunun ismini veren bir adam değil canlı yayında ilgileniyoruz dediğinde söyledim bunu Okan hoca isim verdiyse o iş olmaz

İsmi ilk çıktığında dedim yem bu diye Okan hoca asla alacağımızın futbolcunun ismini veren bir adam değil canlı yayında ilgileniyoruz dediğinde söyledim bunu Okan hoca isim verdiyse o iş olmaz
Yem değil yav Tolgahan bile yazdı.

Can Uzun, Enciso isimlerini de verdi hoca, senin demene göre Can Uzun ile de ilgilenmiyoruz demek..

3 hafta sonra lig başlıyor. Olası kötü start vermenin bedeli ağır olur. Hala ne giden belli ne gelecek.

Geri
Üst Alt