Yahu artık ben de ne diyeceğimi şaşırdım... Hadi 23 yaş üstü alamıyorsun yabancı.. yerlilere gençlere falan yönel... Bir taraftan isim çıkmaması da iyi ama nedir aga ne zaman gelecek? Neyi bekliyorsunuz. Eksik gedik belli işte...

Davinson'un yanına belki de en iyi anlaşabileceği adamı alıp sorunu bitirmeye çalışmıyoruz da adamın kendisi satılırsa yerine stoper bakıyoruz yani. Bu adamlar neden böyle? Elinde 2 taneden fazla as stoper olamaz diye bir kaide var galiba kulüpte. Bir tanesi sakatlanırsa ya da formu düşerse devre arası yana yakıla yine stoper ararız, öylesi daha eğlenceli herhalde.

Mal gibi Leao'yla falan uğraşacaklarına bari bir tane düzgün iş yapsalar, ulan bir kere de şaşırtsalar be.

Yeni öğrendiğim bir haber ,goztepe stoper ve kaleci alacak arda okan icin biraz daha fiyat yukseltirsek izin vereceklermiş bizde de sallai o durumda satılabilir demis hocamiz
Arda okana 8-10 verecegimize ali turap kalsin ve SINGO satilsin

Singoya guvenip yola cikan herkesle vedalasilmali

Galatasaray'ın gerizekalilar tarafından yönetildiğinin bir diger ispatı

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav yalann. Ank söyledigi hersey yalan, nasil hala yasaklilar listesine alinmiyor hayret verici ve dusundurucu bi durum.

Bunlar degilmiydi kural degismeseydi saibari 25milyona gs deydi diyen

Sağ stoperi gönderip sol stoper almaya çalışıyoruz,
Leao'ya Ağustos sonunda boşta kalırsan belki seni alırız diyoruz.

Kolpa bile olsa, ne kadar mantıksız da gelse bizim yönetimden beklenebilecek hamleler

Fenerbahce 134 milyon euro maasli oyuncusu var bizim 92 milyon euro onlarin yabanci sayisi onlarda problem bizde degil adamlar halen saldiriyorlar biz bos bekliyoruz.Yok finali iyi yapacakmisiz yok bilmem ne her sene ayni terane kiralik adam pesinde kosacaksaniz gidip Sancho Salah Vlahovic felan kovalasaydiniz en azindan kalite transferi olurdu.

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın seviyesinde kesinlikle değil, ama yedekte otursun diye ben olsam Adil Demirbağ'ı alırdım."

4 Sene üst üste şampiyon olduğu halde kendi taraftarı tarafından bu kadar nefret edilen bir başkan dünya futbol tarihinde yoktur hatta futbolu geç herhangibir spor branşında bile yoktur

Kurtuluyoruz

gerci bruno olmaz camavinga olur o olmaz musiala olur. Bu yönetim icin taraftari oyalamak/kandirmak cok kolay

Geri
Üst Alt