Bruno'nin maaşı hastalık 400 bin pound olacak. Senelik 30 milyon teklif etsek belki gelir.

Cuesta ile davinson çok iyi anlaşıyorlarmis da iyi stopermis de Bu salağı güzellediler. ulan o kadar Kolombiya maçı izledim copa america flan genelde davinson,lucumi,mina oynuyordu. cuesta'nin oynadığı çok az maç var onda da sahaya bırakıyordu. Hadi biz bir şey bilmiyoruz Kolombiyalilar bile bunu söyledi. O zaman almamız gereken adam lucumiydi hatip sağolsun cuesta malını kitledi.
Davidson dobra adam.Bana oyuncuyu yönetici sordu dedi(hatip).Ya lucimi ya cuesta demiştir lucimiye öyle para vermeyecekleri için bunu almışlardır.:D

haluk yürekli bugün bazı konulara değinmiş.

kulüp içerisinde çift başlılık var. bir tarafta eray yazgan üzerinden cenk ergün ve mehmet özbek diğer tarafta abdullah kavukcu ve gardi.

başkan aynısını devre arasında da yapıyordu. kavukcu tarafından getirilen isimlere onay vermeyip, diğer tarafa veriyordu. diğer tarafın onay verdiğine de okan hoca onay vermiyordu.

düşünüldüğünden daha saçma bir durum var şu an kulüpte.
kahvekonyak
Yıllardır aynı mevzular yav bir b.ka yaramayan adamlar erden timur'u yedi ya ona üzülüyorum.

Davinson satış yolu yapılmaya başlanmıştır bunlar satar davinsonu yerine adam almaz

Geri
Üst Alt