Her sene kendi kendime yemin ediyorum transfer nöbetine eylüle kadar girmemek için...
Her sene böyle oluyor...
Ben de çok fazla girmemeye özen gösteriyorum... Dünya kupası varken iyiydi... onunla haşır neşir oluyorduk... transfer sönemi bitene kadar çekilmiyor ne yazık ki..

Davinson satış yolu yapılmaya başlanmıştır bunlar satar davinsonu yerine adam almaz

Arda o pozisyon alışı, yer tutuşu ile bizim takımda sittin sene 11 oynayamaz. En büyük eksikliği bunlar ama pek gelişme yok gibi görünüyor. İnşallah o çıkışı, gelişimi yapar da 11 oyuncumuz olur.

biz ne yangınlar gördük
1784812328881.webp

Transfer sezonu maks 10 gün olmalı... 2 gün de önceden sunulmuş evrak işlemlerinin tamamlanması veya hataların düzeltilmesi vs için ek süre... tamamdır... Önceden anlaşmanı yap, 10 günde resmen açıkla hepsini takır takır... O da yazın başında olmalı... Otomatikman kampa yetişmeli oyuncular... Yaz işkencelerimizin kurtuluşu bundadır... Ne abi öyle 3-4 ay transfer dönemi...

Bu yaz dünya kupası var diye hepten ağırdan almışlar... Yani oyuncuların karar vermesini bekleme klişesi manasında demiyorum... Nasılsa taraftarı 45 gün avutacak oyalayacak bir şey var diye sallamışlar işleri... Anca yeni yeni kimi alsak diye öyle ufak ufak hareketleniyorlardır bizim yöneticiler...

Arda o pozisyon alışı, yer tutuşu ile bizim takımda sittin sene 11 oynayamaz. En büyük eksikliği bunlar ama pek gelişme yok gibi görünüyor. İnşallah o çıkışı, gelişimi yapar da 11 oyuncumuz olur.
Yahu bırak arda oyuna giremez... singo oynar lemina oynar o oynamaz... söylediklerine de katılıyorum. O pozisyon bilgisini geliştirmedikçe sıkıntı...

Bu yangının aynısı geçen sezon bu dönemlerde yapılmıştı bu sefer durum daha ciddi

Para yoksa da çıkın para yok deyin yönetim gibi ya... Kiralık veya genç 1-2 takviye yapabilirsek yapacaığz, yoksa bu sezon şu anki kadroyla devam edeceğiz vs deyin, hiç değilse saygı duyalım kızsak da... Her sene aynı saçmalıklar...

Bizi beceriksiz avellerin yapabileceği maksimum10 numara transferi 40-45 domalıp Can'ı almak olur. Hatta bence onu da alamayacaklar, sonlara doğru panikleyip çer çöp dolduracaklar takıma yine Jelert, Cuesta gibi. Ugoçükü diye ne olduğu belirsiz bir herif alabildiler ancak.

Bu yangının aynısı geçen sezon bu dönemlerde yapılmıştı bu sefer durum daha ciddi
Geçen sene haziranda sane indirince bunkadsr çok tepki olmadı. Bir de oshimen olayı vardı... osi yi alalım da ne olursa olsun deyip alevlenmiyorduk çok... bu sene bir orta saha transferi yaptık. Ne vereceği belli değil bana göre, onun dışında tık yok... Bir de rakiplerle de alakalı... onlar transfer üstüne transfer açıklarken bizim sessiz kalmamız daha da endişelendiriyor insanları...Bir de rakiplerin oyuncularının isimleri de var. Trossard salah ake greenwood gibi isimler gelince öfke daha da artıyor doğal olarak...

Ponomarenko sözleşme uzatmış
Umarım Haaland pişmanlığı gibi olmaz

Geri
Üst Alt