G. Can Özfiliz
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2022
- 3.056
- 1.739
- 1.028
Bizim muhabirleri dinleye dinleye beyin kanaması geçirecem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Davinson satış yolu yapılmaya başlanmıştır bunlar satar davinsonu yerine adam almaz
Ben de çok fazla girmemeye özen gösteriyorum... Dünya kupası varken iyiydi... onunla haşır neşir oluyorduk... transfer sönemi bitene kadar çekilmiyor ne yazık ki..Her sene kendi kendime yemin ediyorum transfer nöbetine eylüle kadar girmemek için...
Her sene böyle oluyor...
Davinson satış yolu yapılmaya başlanmıştır bunlar satar davinsonu yerine adam almaz
Yahu bırak arda oyuna giremez... singo oynar lemina oynar o oynamaz... söylediklerine de katılıyorum. O pozisyon bilgisini geliştirmedikçe sıkıntı...Arda o pozisyon alışı, yer tutuşu ile bizim takımda sittin sene 11 oynayamaz. En büyük eksikliği bunlar ama pek gelişme yok gibi görünüyor. İnşallah o çıkışı, gelişimi yapar da 11 oyuncumuz olur.
Cenker gene kimi çakacak acaba
Cenker gene kimi çakacak acaba
Geçen sene haziranda sane indirince bunkadsr çok tepki olmadı. Bir de oshimen olayı vardı... osi yi alalım da ne olursa olsun deyip alevlenmiyorduk çok... bu sene bir orta saha transferi yaptık. Ne vereceği belli değil bana göre, onun dışında tık yok... Bir de rakiplerle de alakalı... onlar transfer üstüne transfer açıklarken bizim sessiz kalmamız daha da endişelendiriyor insanları...Bir de rakiplerin oyuncularının isimleri de var. Trossard salah ake greenwood gibi isimler gelince öfke daha da artıyor doğal olarak...Bu yangının aynısı geçen sezon bu dönemlerde yapılmıştı bu sefer durum daha ciddi