Ethem Nejat Yavuz
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2015
- 388
- 241
- 613
4 senede bitik besiktas kadar, Fenerin 3 de 2 si kadar bonservis vermişiz para yoksa cidden birisi calıyordur. Baska acıklaması yok.Para olmadığı yalan inanmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 senede bitik besiktas kadar, Fenerin 3 de 2 si kadar bonservis vermişiz para yoksa cidden birisi calıyordur. Baska acıklaması yok.Para olmadığı yalan inanmayın
SPK ya bildiriyorsun her şeyini. Haluk gibi bir durum çıkmaz.beyler galatasaraya bir haluk levent operasyonu çekilse neler çıkar kim bilir nerde bu paralar
Ben de onu diyorum. Para olmaması için enteresan işler olmalı.Para olmadığı yalan inanmayın
Davidson dobra adam.Bana oyuncuyu yönetici sordu dedi(hatip).Ya lucimi ya cuesta demiştir lucimiye öyle para vermeyecekleri için bunu almışlardır.Cuesta ile davinson çok iyi anlaşıyorlarmis da iyi stopermis de Bu salağı güzellediler. ulan o kadar Kolombiya maçı izledim copa america flan genelde davinson,lucumi,mina oynuyordu. cuesta'nin oynadığı çok az maç var onda da sahaya bırakıyordu. Hadi biz bir şey bilmiyoruz Kolombiyalilar bile bunu söyledi. O zaman almamız gereken adam lucumiydi hatip sağolsun cuesta malını kitledi.
Lig önemli hocam3 hafta sonra lig başlıyor, , hiç transfer yapmasak lig için kadro yeterli, iş bilmezler bunun farkında, Avrupa'da başarı falan umurlarında bile değil
Yav nasıl yeterli. Osimhen ya da Barış'tan birine bir şey olsun görürüm yeterliyi.3 hafta sonra lig başlıyor, , hiç transfer yapmasak lig için kadro yeterli, iş bilmezler bunun farkında, Avrupa'da başarı falan umurlarında bile değil
şişe takalım onuşampiyonluk pikniğini basalım
Top oynatmayı bilen hocaya fazla bileYav nasıl yeterli. Osimhen ya da Barış'tan birine bir şey olsun görürüm yeterliyi.
O kadar eşeklerdir diyorsunismin çıkmama nedeni ismin olmaması