- 1 Mayıs 2018
- 57.749
- 48.515
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maça girer girmez bi kere fiziğiyle direkt fark yaratıyor, ikili mücadelede yanında çocuk gibi kalıyor millet o yüzden kolay kolay top kaptırmıyor, topu ayağında eveleyip gevelemedi genelde tek toplarla oynuyor, bi kere çok iyi bi diagonal uzun pas attı, bi kere de ceza sahası yayından sol ayak içi şut çekti top direkten auta çıktı, ön alan baskısına gidince zebellah gibi olduğu için rakip oyuncuların pas yollarını iyi kapattınasıldı maçta
Baleba yı kim dedi lan?Mukau,Danilo,Baleba
basına çıkan isimler hepsi 6/8 oynayan solak oyuncular bu tip oyuncu bakıyoruz çok bariz Lemina yerine böyle bir oyuncu alınacak gibi eğer u23 olursa bu isim bence Nhaga kesin kiralanır
ben bunu kafayi altyapiya takanlarla dalga gecmek icin uydurulmus bir isim saniyordumCidden fm regeni gibi adı oğlanın![]()
İyi oynayan göze çarpan genç arslanımız var mı
ahsjdhjadsa
bu yazdığım profile benzer diğer isimlerMukau,Danilo,Baleba
basına çıkan isimler hepsi 6/8 oynayan solak oyuncular bu tip oyuncu bakıyoruz çok bariz Lemina yerine böyle bir oyuncu alınacak gibi eğer u23 olursa bu isim bence Nhaga kesin kiralanır
samiyen haber girmişti ya önceden kaçırdın sanırımBaleba yı kim dedi lan?
ciddi misin sen? bulamadım twitlerindesamiyen haber girmişti ya önceden kaçırdın sanırım
2 3 hafta felan oldu heralde cikti adi ama bir karsiligi yok bence alamayiz gelmez. Gerçekci degilciddi misin sen? bulamadım twitlerinde