Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.740
- 14.595
- 2.623
Lesley'in fizik haricinde ayak kalitesinin de gayet iyi olduğu çok belli. Gelmeden boş yere Youtube'dakilerin gazıyla çamur atılmış bir oyuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum. Ukraynadan en son ne zaman topçu çıktıyedek santrafora tabiki 30 milyon verilmez
ukraynalı çocuk potansiyelli ise alalım da 30 milyon nedir yav
silmiş ama yazdı hatta haziran başında Tolgahan da listemizde demişti, oyuncu Manu'yu bekliyordu ama yalan oldu gibi kiralanma ihtimali doğabilir hele Lemina işi de patladıysa yine gündeme gelebilirciddi misin sen? bulamadım twitlerinde
ne katacak misal knk?Lesley ve Sanchezin geniş alan savunma özellikleri bizi bayağı rahatlatacaktır.
Lesley savunma anlamında çok şey katacak bize
Sudakov, ZabarnyKatılıyorum. Ukraynadan en son ne zaman topçu çıktı
Yok Sara kilolu falan derler. Niye çünkü X'de görd,ler ya hemen ellerinde tuzlukla koşacaklar.
Çok para ister Brighton tuttuğunu öpmeden bırakmazsilmiş ama yazdı hatta haziran başında Tolgahan da listemizde demişti, oyuncu Manu'yu bekliyordu ama yalan oldu gibi kiralanma ihtimali doğabilir hele Lemina işi de patladıysa yine gündeme gelebilir
Ben ukraynadan 19 yaşında cocuğa 30m vermem. Çok çok ciddi yetenek olması lazımSudakov, Zabarny
okan abi trans da kriter degisikligine gitti heralde
her oyuncu pahalı Mukau'ya bile 35-40 falan çekiyorlar, harcamak lazım artık rakipler her oyuncuya 10m maaş veriyor biz bonservis verip düşük maaş veririzÇok para ister Brighton tuttuğunu öpmeden bırakmaz
Sen vermiyon zaten kulüp veriyorda, Kiev'in alt yapısı ortalamanın üstü bir alt yapı bu arada. Shaktar'dan çıkanlar gibi değil.Ben ukraynadan 19 yaşında cocuğa 30m vermem. Çok çok ciddi yetenek olması lazım