Transfer Nöbeti #6

3 gündür taşınma telaşından transferlere bile bakamadım, transferler derken foruma nöbete yani

Ve nasıl mutluyum nasıl kafam rahat

Ulan yılın 3 günü şampiyonluk kutlayacaz diye şu çile çekişir mi be

Fenerli olmak vardı

Valla kimi alacaklar kim gelecek bilmiyorum antreman yapan sakat olmayan bir adam gelsin, ben ligin ilk haftasında maça çıkabilecek bir adam istiyorum 5 hafta sonra hazır olacak birini değil, isimden bağımsız konuşuyorum kim olursa olsun gelip maçına cıkacak oynayacak adam transfer olacak.

Leao+Can Uzun+u 23 forvet+ u23 sol stopere fitim ben. Piyasada fark yaratacak 10 numara yok bruno, odegaard ve brahim dışında onları da alamayacağız muhtemelen

3 gündür taşınma telaşından transferlere bile bakamadım, transferler derken foruma nöbete yani

Ve nasıl mutluyum nasıl kafam rahat

Ulan yılın 3 günü şampiyonluk kutlayacaz diye şu çile çekişir mi be

Fenerli olmak vardı
Hayırlı olsun renktaş

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leao isteyen tayfadan değilim ama fenerede gitmesini istemiyorum, evet istediğimiz oyun tarzına uyan bir adam değil ama super lig bilinmezlik faktörü var gelip saçma sapan bir adam burayı paspas edebiliyor. Şov yapacağı tutar pezevengin sonra al başına belayı, talisca denen herifin şov yaptığı bir yer burası leao'dan canavarda çıkabilir.

Leao isteyen tayfadan değilim ama fenerede gitmesini istemiyorum, evet istediğimiz oyun tarzına uyan bir adam değil ama super lig bilinmezlik faktörü var gelip saçma sapan bir adam burayı paspas edebiliyor. Şov yapacağı tutar pezevengin sonra al başına belayı, talisca denen herifin şov yaptığı bir yer burası leao'dan canavarda çıkabilir.
Ben açıkça leao imkanı olursa alınması taraftarıyım

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leao mu olur başkası mı olur bilmem. Baba bir kanada ihtiyacımız var. Barış-Sane dışında orjinal kanat yok takımda. Bu ikisinden biri düşüşe geçse rakip kaleye gidemeyiz böyle planlama olmaz hatta 2 tane kanat oyuncusuna ihtiyacımız var bence.

Leao mu olur başkası mı olur bilmem. Baba bir kanada ihtiyacımız var. Barış-Sane dışında orjinal kanat yok takımda. Bu ikisinden biri düşüşe geçse rakip kaleye gidemeyiz böyle planlama olmaz hatta 2 tane kanat oyuncusuna ihtiyacımız var bence.
yunus kanat değil mi bahadır twin

Geri
Üst Alt