Transfer Nöbeti #6

Benfica,Sudakov’un opsiyonunu kullanmış,kaçtı mis gibi 10 numara. Kaldı Enzo Millot,onuda almazlar. Ulen ne rezil bir dönem yav. Okan Buruk her sene bir kaç oyuncuya takılır kalır. Enzo’ya da takılı kalsa iyi olurdu. Onun yanında Suudi’lerden Yusuf Akçiçek’i kapmak lazım. Aslında u23 oyuncu konusunda Arabistan birebir. Roger Fernandes,Meite,İlenikhena filan kopartabiliriz.

bunların para verip oyuncu alacağı yok bari jadon sacho brandt boştayken bunları alın rezil herifler

Geçen sene fayda alıp takımdan eksilen sadece İcardi ve Lang var. Öncelik santrafor ve kanat olmalıydı. Bu mevkilerin as oyuncuları yerine yedekten girecek oyuncumuz yok. Bu transferler Temmuz sonuna kadar gelmeliydi. Böylelikle geçen seneki kadronu nicelik olarak korumuş olurdun.

Geçen sene takımın aksayan bölgeleri ise on numara ve sol stoper olarak göze çarpmıştı. Bu transferler de Ağustos 15 yani lig başlayana kadar gelmeliydi. Böylelikle ligde geçen yıl bazı maçlarda yaşadığın sorunları yaşamazdın.

Takımın yükseltemesini ise lig başlaması ile CL kadrosu verilene kadar olan 20 günlük dönemde fırsat transferi olarak değerlendirebilirdin. Burada da CL için ciddi olup olmadığın anlaşılırdı. Burda Sara yı satıp Reijneders’ı mı alıyon, Sane’yi satıp Saka’yı mı alıyon, Barış’ı satıp Kenan’ı mı alıyon, taraftarı gerçekten heyecanlandırabilirdin.

Geldiğimiz noktada transferlerin gecikmesinin Dursun Özbek’in u23 transfere para harcamak istememesi, satılması düşünülen oyunculara teklif gelmemesi ve en önemlisi yabancı kuralının her an değebilecek olması olduğunu düşünüyorum. Para sorunumuz olduğunu sanmıyorum.

Takımda öncelikler, eksikler ve yükseltme oyuncuları hepsi birbirine karışmış gözüküyor. Leao (kanat), Can (on numara), Stassin (forvet), Fransız u23 (stoper) bize en mantıklı oyuncular olduğunu düşünüyorum. Sonra Sara-Curtis Jones gibi fırsatlar beklenebilir.

CL için çok umutlu olmamakla birlikte Leao ve Can’ı almak bile çoğu sorunu çözer. Umarım en kısa zamanda transferler tamamlanır.

Transfer yapılacağına inancım %20 Ömer bayram ile transferi kapattık %80 sıfır şaka

bana şu an dursun özbek ile kavukçu'yu aynı sepette görmek saçma geliyor. yetkisi olmadan fikir beyan hakkı tanınan 50 kişilik hiyerarşi inşa eden kişi başkan sonuçta.

kavukçu için geçen sene ocak'ta sane'yi ikna edip, haziran'da indiren birisi diyebiliriz mesela. tüm yetkiyi versek nasıl bir operasyon yürütecekti bilmiyoruz ki.

Transferi geçtim bu jelert nelson falan ne olacak ya adamlar kaldılar burada kim alacak bu arkadaşları ?

Evet 8 saattir gelişmeleri takip edemiyordum ama bir şey kaçırdığımı düşünmüyorum

Benfica,Sudakov’un opsiyonunu kullanmış,kaçtı mis gibi 10 numara. Kaldı Enzo Millot,onuda almazlar. Ulen ne rezil bir dönem yav. Okan Buruk her sene bir kaç oyuncuya takılır kalır. Enzo’ya da takılı kalsa iyi olurdu. Onun yanında Suudi’lerden Yusuf Akçiçek’i kapmak lazım. Aslında u23 oyuncu konusunda Arabistan birebir. Roger Fernandes,Meite,İlenikhena filan kopartabiliriz.
Sudakov'u zaten zorunlu satın alma ile almıştı Benfica. Onlara kalsa kullanmazlardı çünkü geçen sene bekleneni veremedi yedeğe düştü kendisi. Şu an git aldıkları parayı ver gönderirler tahminimce.

Geri
Üst Alt