Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.348
- 91.260
- 5.093
Biz Siggo derken oyuncumuza öyle hitap etmeyelim diyenler vardı. Kronik sakat herife ne diye hitap edecektik?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar ceplerinden sağlıyor nakit akışını.Osimhen'in parasını komple ödedik demedi bu yönetim Şubat ayında?
Zaten diğer takımlarda taksitlendirme ile transfer yapıyor bu seneki bütçeden yemesi diğerlerinden farklı değil ki?
Greenwood 3 senelik taksit, Orkun 5 senelik taksit, Trossard 3 senelik taksit.
Bu bizde de var biz nasıl oluyoruz da rakiplerinizin gerisinde kalıyoruz transfer harcamasında totale bakarsak? Buradaki mantığı arıyorum.
Rakiplerin kimseyi sattığı da yok bu arada.
Bize acilen Sara için teklif gelmesi gerekiyor zaten takımda hala 10 numara olmaması ayrı, ofansif bölgede fark yaratacak sayısal ve kalite olarak çok eksiğimiz var.
Görmemişim varmış eyvallah renktaş
Erdem Timur vizyonu diye boşuna söylenmiyorKağan Dursun:
"Galatasaray, yabancı genç oyunculara doğru bir proje sunmadan öylesine teklif yapıyor.
Mesela Abline'e de güzel bir proje sunulamamış. Çocuk yedek kalmak istememiş, Monaco ile ilerletmiş görüşmeleri. Bir şey sunamıyorlar, yedek kalmaktan çekinmiş burada."
Kaleciliğinin kötü olması başlı başına bir etken olmalı öncelikleAçıkçası Günay denince benim aklım hala Monaco maçında.Ne ara karşı takımın teknik direktorune okadar atar gider yaptı siniri tavan yaptı o Halle girdi gölü yedi.Bir türlü oradan alamıyorum kendimi.Ve o olaydan sonra bana inanılmaz antipatik gelmeye başladı resmen.
Dediklerine katılıyorum ama taraftarın tepkisini de anlamak lazım.Onlar ceplerinden sağlıyor nakit akışını.
Sen Osimhen’i Singo’yu ve Uğurcan’ı ortalama 1 yıl vadelerle aldın.
4-5 yıl taksitle adam alabilirsin de sallıyorum Manu Bruno’yu 4 sene taksitle niye versin şu an, hemen yerine adam koymak isterler.
O anca gönderilmek istenilen oyuncularda olur.
Gereksiz bir isim olurGalatasaray'ın yıllık 8 milyon euro maaş teklif ettiği iddia edilse de, Bremer Juventus'ta kalmaya sıcak bakıyor. (Corriere dello Sport)
Evet bunu kastetmek istedim abi ilk geldiğinde böyle değildi aslında sakatlık sonrası bu özelliğini kaybetti belini çeviremiyorAğır olmakla mesafe katetmek (koşmak) farklı şeyler. Top ayağındayken esnek ve çevik değil ama isterse 15 koşar yani.
O konuda hemfikirizBruno bile olsa 32 yaşında adama 100 milyon bağlamanın saçmalıktan başka bir şey olmadığını söylüyorduk diye dayak yiyorduk
Kaleciliği kötü değil bence. Bizde de gayet iyi maçları var. Belli bir yaşa geldi ve kronik yedek olmasından dolayı ister istemez oynamadığı için düşüş yaşıyor. Şu an bile Anadolu takımlarından birine gidip sürekli oynasa iyi performans sergiler.Kaleciliğinin kötü olması başlı başına bir etken olmalı öncelikle
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kendini kandirmaya devam et greenwood da yalanlamislardi direkt ilgimiz yok dememisler metni biraz okursaniz demirovic direkt yalanlanirken leao teklif edilen para olarak yalanlanmisŞikeciler leaoyu yalanlamış. Belli ki alamıyorlar![]()
Umarım giderKaleciliği kötü değil bence. Bizde de gayet iyi maçları var. Belli bir yaşa geldi ve kronik yedek olmasından dolayı ister istemez oynamadığı için düşüş yaşıyor. Şu an bile Anadolu takımlarından birine gidip sürekli oynasa iyi performans sergiler.
Taraftarın istemesi mesele değil, yüksek maaş odaklı bir yapılanma aptallık ve sonunda patlayacağı belli.Dediklerine katılıyorum ama taraftarın tepkisini de anlamak lazım.
Ben bir taraftarım, sevdiğim takım iyi olsun, iyi oyuncular getirsin, başarılı olsun istiyoruz. İşin temelinde bu olur zaten taraftarlardan başka ne beklenebilir?
Ben 4 yıl üst üste şampiyon olacağım, yöneticilerim çıkacak şu kadar ciro yapıyoruz iki kuş takımın total bütçesi ile bizimki aynı diye gazı baz millete.
İş icraata gelince ortada birşey yok.
3 haftaya lig başlıyor, ben şuan ideal 11 yapamıyorum yapsam zaten geçen seneki kadrodan bir fark yok.
Bu stada gelen taraftara nasıl heyecan vereceksin? Hep Osimhen de Osimhen olmaz ki. Ben her sene Osimhen forması alacak değilim yeni heyecan, yeni isimler gerekiyor..
Osimhen olmasa napacaklardi acaba çok merak ediyorum.