Transfer Nöbeti #6

maaş kırılmasını yaratan olay icardi transferi oldu 3-4 milyondan 10 milyona çok hızlı zıpladık

sonrası geldi sallai ederinin üstüne panik, singo öyle

yerliler de alması gerekenin iki katına çıktı yunus ve barışla
Icardi de saçmaydı, kariyeri aşağıya doğru yönelmişken net 10 m euro maaş verdik, PSG’den aldığından fazlası verilmemeliydi.

Üstüne bu sene çılgın primler ödendi hep, bir yerde tabii ki tıkanır bütçe.

Kadroyu su an Bruno Fernandes harici kimse toparlayamaz yazilan isimler arasinda. Bizim orta sahada ana sorunumuz uretkenlik. Saraya 30 milyon euro istedigimiz yerde Bruno Alvesi Brahim Diazi falan 25 milyona alacagimizi saniyor yonetim komik

Kadroya Bruno değil Bruno bütçesiyle alınabilecek 3-4 oyuncu lazım bence. Sorunsuz 50 maç çıkaracak niceliğe sahip değiliz. Yoksa hem hoca hem kadronun çekirdeği yine ligi alacak, CL'de ilk 24'ü görecek seviyede.

Maaşları primleri kulübün kasasından veren o değil mi? Madem bu kadar istekli prim dağıtmaya gitsin krndi cebinden karşılasın o kadar bütçeyi yani heriflerin bahaneler bitmiyor

Fb önce elindeki fazlalığı göndersin çöpler hariç 2-3 tane de oynayan oyuncu göndermesi lazım talisca fred jayden falan sonra leao alır alabilirse tabi ayrıca aziz 1 yıllığına geldim şampiyon yapayım da maliyeti ne olursa olsun modunda diğeri de bir projesi vardı onun parasını bitirecek salahla falan son atımlık kurşunu kullanıyor şampiyon olursak ikisi de uzun süre beli doğrultamaz

Kadroya Bruno değil Bruno bütçesiyle alınabilecek 3-4 oyuncu lazım bence. Sorunsuz 50 maç çıkaracak niceliğe sahip değiliz. Yoksa hem hoca hem kadronun çekirdeği yine ligi alacak, CL'de ilk 24'ü görecek seviyede.
Tam tersi 3 oyuncu alacagima Brunoyu alirim Lang Asprilla Boey bunlardan ne katki aldik gecen sene. Bruno Fernandes sakatlik sorunuda yok en az 3 -4 sene Mertensten fazla katkisi olacak bi oyuncu

Kaleciliğinin kötü olması başlı başına bir etken olmalı öncelikle

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onu ayriyeten tartışırız.Lakin sınırlı tavrı hiç hoş değil.Onu bahsetmek istemiştim.Boyle sürekli atar gider bize yakışmaz.

Hani sampiyon olamazsin sampiyonlar ligine gidemezsin transferde dikkatli gidersin anlarim da sampiyonlar ligini garantileyip sampiyon olup transferde bu seviyede ilerlemeyi anlamiyorum.

maaş kırılmasını yaratan olay icardi transferi oldu 3-4 milyondan 10 milyona çok hızlı zıpladık

sonrası geldi sallai ederinin üstüne panik, singo öyle

yerliler de alması gerekenin iki katına çıktı yunus ve barışla
Bir oyuncuya bu toleransı gosterebilursin .Özellikle striker için olabilir .bence olayın boyutunu Sane bozdu.F/P olarak çok üst seviyelere çıktı
karşılığını tam verdimi bence asla.Iste burada sıkıntı başladı.Ustune Singo bonservis maaşı eklenince tam combo oldu.

Kulüpteki iletişimsizlik öyle böyle germiyor taraftarı. Sağduyulu bir şekilde açıklama yapabilecek kimse yok şu yönetimde. Daha geçen ay kulübün başkanı ''Herkesin gıpta ettiği bir noktaya geldik'' diyorken bugün futbolcu maaşlarının kredi çekilerek ödendiğini öğreniyoruz, kimse ağzını açmıyor.

Ponoramenko'da yalan oldu, Fulham'da Louis Saha vardı Manchester Everton Tottenham yapmıştı tabanca gibi sol ayağı vardı, 31,32 yaşında Lazio'da bırakmıştı futbolu, çok severdim, John Duran birebir klonlanmış hali gibi ama herif it

Geri
Üst Alt