Transfer Nöbeti #6

Leao gelsin. Hayır diyecek durumda değiliz. Bir de zorunlu opsiyon işine açıkmış galiba Milan.

Barış-Leao-Sane-Yunus

Mükemmel bir kanat rotasyonu olur gayet.

Fb'in Gwood hamlesine de güzel bir karşılık olur.

Potansiyeli bir U23 santraforu Osimhen'in yedeği olmayı kabul ettirmek çok zor, ayrıca genç oyuncular oynamayınca mental olarak olumsuz etkilenebiiyor.10 numaraya kaliteli bir U23 alıp 2. Santraforu 30'lu yaşlarının başında tecrübeli,yedek kalmayı sorun etmeyecek görev geldiğinde de kendini hazır tutacak fizik kalitesi yeterli bir profil yapsak sanki daha mı iyi olur.
John Duran niye anlamadık durum böyleyse

Gelsin

Juve bremeri satmak istiyormus ama Bremer Juvede kalmak istiyormuş. Gelmesin zaten en az 10m maaşı olur Juvede de iyi para alıyor herif

oyuncu satamıyolarki tabiki nakit sıkıntısı olur boey'den sonra satılan oyuncu yok heralde

.
Potansiyeli bir U23 santraforu Osimhen'in yedeği olmayı kabul ettirmek çok zor, ayrıca genç oyuncular oynamayınca mental olarak olumsuz etkilenebiiyor.10 numaraya kaliteli bir U23 alıp 2. Santraforu 30'lu yaşlarının başında tecrübeli,yedek kalmayı sorun etmeyecek görev geldiğinde de kendini hazır tutacak fizik kalitesi yeterli bir profil yapsak sanki daha mı iyi olur.

genç yedek forvet benim de hiç sevmediğim bir şey. sahaya girince kendini göstermeye çalışan bir ergen çok zarar verebiliyor.

bu zamana kadar aklıma gelen en temiz yedeklerden biri mandzukic'in arkasında her girdiğinde iş yapan, garanti lig maçlarında 11 çıkıp tertemiz oynayan 35 yaşındaki pizarro'ydu mesela.

Futbol piyasasında kimsede sıcak para olmuyor genelde. Yöneticiler o akışı sağlamak için var. Yoksa buradan da herkes yönetici olur yani. UEFA'dan, sponsordan gelecek parayı bekleyerek kulüp yönetmek komik açıkçası. Bütçe kısmak, fazla açılmayalım demek vs. ayrı bir şey.

Rafa Leao tüm avrupada en kötü counter press yapan oyuncular aransıda diye okumuştum. Hangi mantığa göre bizimkiler istiyor merak ediyorum

John Duran niye anlamadık durum böyleyse
1784977142274.webp

Fener oyuncuyu ikna edemedi demek ki
Kriminal durumundan dolayı tüm Avrupa'nın sırt çevirdiği bir herifi almak dışında transfer yapabildi mi ki Fb acaba?

Haa 10 sene önceki forvetini 33 yaşında 16 milyona aldı bir de.

Kim neden gelmek istesin ki böylesine leş bir kulübe?

+ 2 kontenjan için Sallai ile singoyu uğurlayıp u23 bek almak için küçük tostos ve by susam ne zaman fikir fırtınası yapar acaba

Rafa Leao tüm avrupada en kötü counter press yapan oyuncular aransıda diye okumuştum. Hangi mantığa göre bizimkiler istiyor merak ediyorum

onun biraz takımla da ilgisi var bence. o atletizmle pres için bir dezavantajı yok çünkü. milan avrupanın en pres yapmayan takımı neredeyse

awdawdwa.webp

Geri
Üst Alt