Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.578
- 13.770
- 1.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
John Duran niye anlamadık durum böyleysePotansiyeli bir U23 santraforu Osimhen'in yedeği olmayı kabul ettirmek çok zor, ayrıca genç oyuncular oynamayınca mental olarak olumsuz etkilenebiiyor.10 numaraya kaliteli bir U23 alıp 2. Santraforu 30'lu yaşlarının başında tecrübeli,yedek kalmayı sorun etmeyecek görev geldiğinde de kendini hazır tutacak fizik kalitesi yeterli bir profil yapsak sanki daha mı iyi olur.
Potansiyeli bir U23 santraforu Osimhen'in yedeği olmayı kabul ettirmek çok zor, ayrıca genç oyuncular oynamayınca mental olarak olumsuz etkilenebiiyor.10 numaraya kaliteli bir U23 alıp 2. Santraforu 30'lu yaşlarının başında tecrübeli,yedek kalmayı sorun etmeyecek görev geldiğinde de kendini hazır tutacak fizik kalitesi yeterli bir profil yapsak sanki daha mı iyi olur.
Leao istenmeyecek adam degil bu benim gorusum.Rafa Leao tüm avrupada en kötü counter press yapan oyuncular aransıda diye okumuştum. Hangi mantığa göre bizimkiler istiyor merak ediyorum
John Duran niye anlamadık durum böyleyse
Kriminal durumundan dolayı tüm Avrupa'nın sırt çevirdiği bir herifi almak dışında transfer yapabildi mi ki Fb acaba?Fener oyuncuyu ikna edemedi demek ki
Rafa Leao tüm avrupada en kötü counter press yapan oyuncular aransıda diye okumuştum. Hangi mantığa göre bizimkiler istiyor merak ediyorum