Transfer Nöbeti #6

Bonservissiz aldın adamı, imza parası da vermedin o maaşın içinde imza parası var. Sane gibi adamı almak istesen 30m€'dan aşağı bonservis vermezdin, böyle düşünmek gerek o maaşa bakarken. Elden çıkarmak istesen bugün gönderirsin ayrıca Araplara.
Hadi gönderde göreyim.Ayrıca onu bunu bilmem bize çok bu paralar. F/P konuşmuyorum daha 7 gol 5 asist o ayrı bir konu. 10 milyon vermemeliyiz diyorum. Birde onları ver iyice gir içeriye ( imza vs.) Bence saçma sapan bir transfer her haliyle.Ders olmalı bu konu.

Adamlarin transferleri erken bitirelim hazir girelim diye bir gayesi yok sonucunda noluyor ben size soyleyim.Avrupada ilk macta paket oluyosunuz.Kopenhag maci tesadufi 2-2 oldu.Youngy boys macinda elendik.Frankfurt macinda rezil olduk skorla.Hazir girip hem ligi hem Avrupayi garantilemek varken biz son dakika transferleri pesinde kosturuyoruz.

Hadi gönderde göreyim.Ayrıca onu bunu bilmem bize çok bu paralar. F/P konuşmuyorum daha 7 gol 5 asist o ayrı bir konu. 10 milyon vermemeliyiz diyorum. Birde onları ver iyice gir içeriye ( imza vs.) Bence saçma sapan bir transfer her haliyle.
Yav ne olduğu belli olmayan Singo'ya 33milyon bonservis üstüne 6 milyon maaş veriyorsun. Her ağlayan topçunun maaşını 5 milyona tamamlıyorsun, Bayern'den bonservissiz gelen, kariyerinde CL, PL, Bundesliga şampiyonlukları vs olan adamı 29 yaşında 3 milyon mu alacaktın? F/P başka bir şey, istediğini alıp alamayacağını adam gelmeden bilemezsin. Sane markasına da geçen sene o parayı her koşulda verirsin.

O zaman biz de bir beyin firtinasi yapalim. Bu arada bunu Ingilizce'den Turkce'ye direk ceviri olarak sokana da benden koca bir selam! Simdi Burhan'in yalan soylemedigini farz edelim. Haberin gelebilecegi 4 kaynak var. Bu kaynagin Okan hoca veya Abdullah Kavukcu'dan gelmesi imkansiza yakin. Cunku bu an icin bu teknik kararin ortaya cikmasi ne hocaya ne de arkadasina fayda saglar. Sonucta bu kararin iyi veya kotu oldugu gelecekte belli olacak. Ancak Dursun veya Mehmet'in bu haberi sizdirmasi kendisini "Neden transfer yapilmiyor?" konusunda rahatlatabilir. Kisaca diyorlar ki biz oyuncu transfer edecektik ancak Okan hoca engelledi. Hocamiz buyuk futbol dehasi Mehmet'i dinlemeyip Lucumi gibi taraftarin da sicak baktigi bir adami es gecti. Neresinden bakarsan bak bu haber dogruysa bizim sictigimizin gostergesi. Ates olmayan yerden duman cikmaz. Okan ve Dursun arasinda bir kan uyumsuzlugu oldugu cok net. Dursun kesinlikle Okan'in Singo ve Ederson transfer isteklerine uyuz olmus ki ben de bu konuda ona katiliyorum. Ancak isin yanlis tarafi Dursun'un kardesini ve Cenk Ergun'u futbol dehasi zannedip bu sorumlulugu onlara vermeye calismasi. Tabi kendisi cok cesaretli bir adam olmadigi icin bunu da gizli gizli yapiyor. Cunku tum sorumlulugu acik acik o ikiliye verirse ve isler kotu giderse bunu Okan'in uzerine yikamayacagi biliyor. Akli sira cok sinsi calisiyor ama bu taraftar bunlari yemez.

Biz bu Okan ve Dursun ile nasil 4 kere ust uste sampiyon olduk konusu hakkinda bir kitap yazilmali. Tabi ki kitabin cok gizli olmayan kahramani Erden Timur'dur.

Singo'ya verilen 4.5 milyon maaşa kim karar verdi? tabi ki Dursun! Okan Buruk mu belirliyor maasi. 30 milyonun son onayi kim de? Gene Dursun da. Yoneticilik yetkidir, son onaydir. Yetki kim de ise sorumlulukta ondadir. Maasi buyuk hata. Daha dusuk olsa 25 e elini opene verirsin. Maas'i belirleyen yonetimdir. Gecsin basın bu Singo udtunden bizi bozma isini.

Adamlarin transferleri erken bitirelim hazir girelim diye bir gayesi yok sonucunda noluyor ben size soyleyim.Avrupada ilk macta paket oluyosunuz.Kopenhag maci tesadufi 2-2 oldu.Youngy boys macinda elendik.Frankfurt macinda rezil olduk skorla.Hazir girip hem ligi hem Avrupayi garantilemek varken biz son dakika transferleri pesinde kosturuyoruz.
Çünkü çok spektaküler bir transfer yapıp taraftarın gözünü boyayacaklarını çok iyi biliyorlar. Saneyi aldılar tüm açıklar kapandı zannettiler.

Şampiyon takımın nasıl parası olmaz ben buradayım hala. Hani "kasada bayağı bir şey var" diyordu?

Acaba gelecek para / çıkacak para plansızlığı mı?

daha önce defalarca söyledim yine tekrarlıyorum singo 40 maça çıksaydı da yanlış transferdi, gsnin bi sağ beke 30 bonservis 5 maaş verme lüksü yok

hocanın ısrarla istemesi saçmalıktan başka bir şey değil, sen yanında mongol kardeşini tutacağına bi tane profesyonel futbol aklın olsaydı herkesten bağımsız bu transfer ilerlemezdi bile zaten

he tabi sen PRını yapmak isteyen 10larca kişiye seçimden önce söz verip seçimden sonra yetkilendirme bile yapamıyosun o bu ne der diye profesyonele nasıl yer bulacaksın

ulan tek aday girdiğin seçimde bari masaya yumruğu vur da millete söz verme eğilme bükülme ne saçma bi adam yav

Yav ne olduğu belli olmayan Singo'ya 33milyon bonservis üstüne 6 milyon maaş veriyorsun. Her ağlayan topçunun maaşını 5 milyona tamamlıyorsun, Bayern'den bonservissiz gelen, kariyerinde CL, PL, Bundesliga şampiyonlukları vs olan adamı 29 yaşında 3 milyon mu alacaktın? F/P başka bir şey, istediğini alıp alamayacağını adam gelmeden bilemezsin. Sane markasına da geçen sene o parayı her koşulda verirsin.
Sevgili Mert söylermisin futbolcular neden ağlıyor ,kim yaptı bunu.Düne kadar kimse ağlamıyordu??????Psikolojik derken bundan bahsetmiştim. Bakıyorlar adam oynamıyor eli belinde 10 alıyor kendisi köpek gibi koşturuyor 2.5 alıyor.Pehhhh.Çünkü onun CV si var.
Singo konusu ayrı ,parlatıp satarız transferi. Fakat gözardı ettikleri birşey vardı .Bu adam sakatlanıyor.Üstüne üstlük sürekli dengesiz akrobasi yapıyor. Bonservis ayrı pahalı ama bonservise verdin bari maaşına bu kadar verme nasıl bir anlaşma yaparsın arkadaş.Sağbek 5 milyon .Yuhhh artık yaaa.

Çünkü çok spektaküler bir transfer yapıp taraftarın gözünü boyayacaklarını çok iyi biliyorlar. Saneyi aldılar tüm açıklar kapandı zannettiler.
Amac goz boyamaksa boyarlar eksik gidermekse kalite artirmayi hedefliyorlarsa zamanlamada onemli.Son gun transferleri her zaman basarili olacak diye birsey yok Yusuf Demir Mata Ndombele aksam pazari transferleriydi.Hazirlik marketten taze urun almak yerine biz son kalan mallar arasindan iyisini secmeye calisiyoruz.İcardi Osimhen de dogru ornek degil.Osimhen gibi bir durum bir daha gelmez.

Enciso + Can Uzun ikilisi hücum rotasyonuna nefes aldırır imho.
Forvet: Osimhen, u23, Can, Barış
Sol kanat: Barış, Enciso, Can
On numara: Enciso, Yunus, Can
Sağ kanat: Sane, Barış, Yunus

Sakatlık ve form durumuna göre sıralama değişebilir ama her bölgede farklı rollerde oynayabilen oyuncuların oluyor bu şekilde.

Amac goz boyamaksa boyarlar eksik gidermekse kalite artirmayi hedefliyorlarsa zamanlamada onemli.Son gun transferleri her zaman basarili olacak diye birsey yok Yusuf Demir Mata Ndombele aksam pazari transferleriydi.Hazirlik marketten taze urun almak yerine biz son kalan mallar arasindan iyisini secmeye calisiyoruz.İcardi Osimhen de dogru ornek degil.Osimhen gibi bir durum bir daha gelmez.
Çok doğru noktaya değindin Sevgili Emre. Eşşek yüküyle para akıtmadan fernandesi getirebilirmisin? senin 10 numara eksiğin 2 senedir basbas bağırıyor. MAkul maliyetle dünya üzerinden şimdiye bin defa getirirdin 10 numarayı.Amaç ne amaç üzüm yemek mi şhov yapmakmı tüm mesele burada aslında.

Sevgili Mert söylermisin futbolcular neden ağlıyor ,kim yaptı bunu.Düne kadar kimse ağlamıyordu??????Psikolojik derken bundan bahsetmiştim. Bakıyorlar adam oynamıyor eli belinde 10 alıyor kendisi köpek gibi koşturuyor 2.5 alıyor.Pehhhh.Çünkü onun CV si var.
Kerem ağlarken suçlusu Kerem'di ya hani? :) Adamına göre muamele yapmayın, riyakar olmayın.

okan buruğu yeme çalışmalarına hafif başladı yönetim kötü sonuçlar gelirse Allah korusun kimi getirirler kestiremiyorum

Forvet: Osimhen, u23, Can, Barış
Sol kanat: Barış, Enciso, Can
On numara: Enciso, Yunus, Can
Sağ kanat: Sane, Barış, Yunus

Sakatlık ve form durumuna göre sıralama değişebilir ama her bölgede farklı rollerde oynayabilen oyuncuların oluyor bu şekilde.
Enciso U23 ,2. Santraforu tecrübeli alsak olmaz mı?

Brahim çok ideal bir 10 numara profili boyu kısa, dönüşleri keskin, pasları ince, tekniği yüksek, iki ayağını da kullanabiliyor sadece skorerliği, şutörlüğü biraz düşük onu da hücum hattı bir şekilde tolare edecek.

Singo'ya verilen 4.5 milyon maaşa kim karar verdi? tabi ki Dursun! Okan Buruk mu belirliyor maasi. 30 milyonun son onayi kim de? Gene Dursun da. Yoneticilik yetkidir, son onaydir. Yetki kim de ise sorumlulukta ondadir. Maasi buyuk hata. Daha dusuk olsa 25 e elini opene verirsin. Maas'i belirleyen yonetimdir. Gecsin basın bu Singo udtunden bizi bozma isini.
Kulübünde yıllık 1.5m a oynayan oyuncuyu 5 milyona getirmek başarı değil başarısızlıktır.Nokta.

IMG_0617.webp

Geri
Üst Alt