Transfer Nöbeti #6

çek üçünüde
Bayern Münih'in kadroda düşünmediği oyuncular:- Sacha Boey- Joao Palhinha- Bryan Zaragoza* Alphonso Davies ve Hiroki Ito için de gelecek iyi teklifler değerlendirilecek.(Sky DE)
Biz ne zaman Singo'yu yollayıp Boey çekersek o zaman biraz adam olmaya başlarız

Bir dakika bile düşünmem hemen Boey alırım

Sağ kanatı da Boey Sallai yaparım

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabahtan akşama övdüğünüz liseli sistemiyle ortaya çıkan yönetim işte bu. Her sene kaos her sene problem sorun iletişimsizlik. Taraftar üye olamıyor, iş asamaları üye olamıyor tabiki de yönetemezsin bu kulubü

Sabahtan akşama övdüğünüz liseli sistemiyle ortaya çıkan yönetim işte bu. Her sene kaos her sene problem sorun iletişimsizlik. Taraftar üye olamıyor, iş asamaları üye olamıyor tabiki de yönetemezsin bu kulubü
Her modelin illa ki bazı noktalarda dezavantajları olacaktır. Totale bak. 3 rakibinin toplamı kadar kupan var.

Bu adam U23 kuralına uyuyor mu? Bize önerilenler arasından iyi profil

Gelsin

Bu çocuğun bir iki maçına denk geldim ama vaat edici bir şey göremedim

Bilenler yorumlasın iyi mi

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim çok büyük bir kaleci problemimiz de var bence.

Gelsin

Bunu yalnız TS de alacaktı onlar da yüksek istediğini söylediler sadece Gs muhabiri değil istediği yıllık yüzünden iptal oldu TS transferi

Leao konusunda bariz belli bizde onlarda istiyor ama oyuncunun yönelimi sanırım bir tık bizde ama diğer tarafta bonservis ve maaş konusunda cömert davranıyor anladığım kadarıyla dananın kuyruğu kopar yakında ama fenerin 100 milyon falan demesi açıklama yapması bana biraz da sanki biz bi tık öndeyiz izlenimi verdi yoksa aziz çıkar ilgilenmiyoruz diyip alırdı leaoyu

Geri
Üst Alt