Transfer Nöbeti #6

Sırf şu sene şampiyon olalım. Valla seneye yazın ne kadar asset varsa satılsın. 0 borç ile, full nadas salalım 1-2 sene. Salon mu yapıyorlar, tesisleşmeye mi gidiyorlar, ok.

Ama bu sene o 5lik seri gelsin yeter ki.

Baş şikeciye ikinci kez Gs'ın 5. şampiyonluğunu engellemiş olmak nasip olmasın.

Zira kendisinin yaptığı bir bok yok. Çelmeyi Gs kendi kendine takıyor. 2001'de de yine kendi kendine engel olmuştu Gs.
Veli. Sana birsey diyeyim mi? 2001 sampiyonlugu senesi Fener o kadar kayrildi ki, Faruk Suren kalkip Galatasaray'a karsi kurulan bir kutsal ittifak var demisti. Fatih Terim'in Galatasaray'dan sancili ayrilmasi, Mehmet Agar'in Aziz Yildirim'a yanlayip Faruk Suren'i cezalandirmak istemesi de soz konusudur o sene. Iceri 3-0 girilen Antep maci 4-3 geldiyse Celal Dogan-Mehmet Agar denklemine bakmak yeterlidir. O sezon Fenerbahce gecen 4 seneden bile daha fazla ittirilmisti yani. Galatasaray kendi kendine celme takmamisti. Tarihi yeniden yazmayalim.

Yabancı sınırı değişse bile Nelson ve jelert ilk iç saha maçında feci şekilde yuhlanir. Sonra çıkıp yönetim ve Okan buruk hiç veryansin etmesin. Jelert ve Nelson yerine icardi kalsa daha evla olurdu.

Veli. Sana birsey diyeyim mi? 2001 sampiyonlugu senesi Fener o kadar kayrildi ki, Faruk Suren kalkip Galatasaray'a karsi kurulan bir kutsal ittifak var demisti. Fatih Terim'in Galatasaray'dan sancili ayrilmasi, Mehmet Agar'in Aziz Yildirim'a yanlayip Faruk Suren'i cezalandirmak istemesi de soz konusudur o sene. Iceri 3-0 girilen Antep maci 4-3 geldiyse Celal Dogan-Mehmet Agar denklemine bakmak yeterlidir. O sezon Fenerbahce gecen 4 seneden bile daha fazla ittirilmisti yani. Galatasaray kendi kendine celme takmamisti. Tarihi yeniden yazmayalim.
şu anda çok yorgunum şimdi postlarca seninle tartışamayacağım. tarihi yeniden yazmayalım diye en son kişiye dedin. :asd: geçen gün o sezon ile ilgili detaylı ve uzun bir yazı yazmıştım. o senenin majör etkisi, fb sadece ligde oynarken, gs'ın tam 17 adet ağır cl (real madrid süper kupa dahil) maçı oynamasıydı. sonra takımı kurmuş, imza oyunu oynatan hocası gitmişti, pres oyunu ile takımı 1 kişi fazla oynatan majör santraforu gitmişti. yerine gelen santraforun oyun profili gs takımına uygun değildi. sene içinde topçulara doğru düzgün para bile ödemediler, topçuların çoğu sene içinde gs'ı kafada bitirip yurt dışı hayallerini merkeze koydular. takımın 10 numarası sezon sonunda futbolu bırakmaya karar verdi, majör santrafor yerine alınan santrafor ise nisan ayında gs'ı kafasında bıraktı.

tüm bunlara rağmen lig 70-67 bitti. gs kköy'de 2-1 yenilmese, atıyorum 1 gol daha atsa, ya da 1-1 berabere kalsa şamp oluyordu, fb'in sadece lig oynadığı, o kadar kayırıldığı bir sezonda hem de. gs'ın yukarıda saydığım kamyonla dezavantajına rağmen.

senin bahsettiğin masabaşı şeyler de olmuştur illaki itirazım yok ama yukarıda yazdığım gs'ın değiştirebileceği, önlem alabileceği bir sürü parametre varken, ben ilk önce bunlara bakarım. biz önlemimizi alsaydık, fb'yi sabaha kadar kayırsınlar, yine şampiyon olurduk. netekim 1 sezon sonra da olduk zaten.

bu sene o önlemleri alalım istiyorum.

Fb Antep 4-3 maçı 2001 miydi? Sanki 90lı yıllardı gibi geliyor bana.

Leao Leao diye orasını burasını yirtanlar ,lütfen bu seneki Barış in yaptıklarıyla Leao'yu bir kiyaslarmisiniz lütfen.

popcorn.gif

Leao fb ile işim olmaz demiş gibi anlıyorum burdan ama direkt gönderiye yorum atmış çünkü

IMG_0190.webp

Hiç oyuncu satamıyor olmamız çok kötü, herkes transfere takılıyorda 16 görmüş takımdan 30 milyona giden adam yok bu sorgulanması gereken bir durum bence. Zanilolo dışında kiralık gidip performans gösterende olmadı kampa geri dönüyorlar teker teker, ki zaniolo da baya döndü dolaştı anca tuttu son şansıydı

Geri
Üst Alt