Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.692
- 11.603
- 1.473
Yarın da Pazar bir cacık olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jelert rezalet ötesi durumda artık o kalmaz heralde. Singo ya da sanchez giderse Nelssonu bir kaç yandaş gazeticiye övdürürler sonra kalıyor derler. Bu sezonda muhtemel hedef şampiyonalar liginde rezil olmadan ligi ilk 2 de bitirmek olacak. Bu kadronun iki tarafın götürmesi mümkün değil.Nelson ve jelert takımdami kalıyor şimdi. Denenmisi tekrardan denemek gibi saçma birşey yok. İnsanı çileden çıkarmak için herşeyi yapıyorlar. Yeni sezonda taraftar store desteğini çekip, hele birde maçlarda istenilen sonuçlar gelmezse vay halimize. İkinci dursun Özbek icra sezonunu açarız.
Gunle alakasi yok yav hafta ici de olsa bir sey degismezdi rtasYarın da Pazar bir cacık olmaz
Biraz da kadınları konuşalım ağabeyYaw yinemi transfer konuşuyonuz Ekli dosyayı görüntüle 329434
Bu Como’nun sadece 30m parası var herhalde herkese 25+5 sıkıp duruyorChelsea, Como'nun Chalobah için yaptığı 25+5 milyon euroluk teklifi yetersiz buldu. (Fabrizio Romano)
Zaten öyle bir şey istiyorlarBu yönetim Okan Buruk istediği için transfer yapmaz ama Victor osimen transfer isterse yaparlar bence. osimhen'nin bunları iyi bir tehdit etmesi lazım transfer yapmazsanız Ben gidiyorum diye.