Transfer Nöbeti #6

Chelsea, Como'nun Chalobah için yaptığı 25+5 milyon euroluk teklifi yetersiz buldu. (Fabrizio Romano)

Can için uğraşılacak, belli bir bonservis bedellerine çıkılacak para harcanacak yani, can olabilir gibi, geri kalan için de kiralık+opsiyonlu seçeneğini kim kabul ederse onlar gelecek, isim cisim önemli değil. Olay kiralık+opsiyonlu zırvasının kabul görmesi. Trans dönemi bu şekilde bitecek bizim için benim tahminim

Jelert ve Nelsson dan sonra 1 tane u23 oyuncu kontenjanımız kaldı tek sıkımlık kurşun acele etmemeliyiz Eylül ayında ucuzlar

Samson Baidoo yine sakatlanmış sanırım. U-23 stoper adayları arasında ismi sıkça dillendiriliyordu

Nelson ve jelert takımdami kalıyor şimdi. Denenmisi tekrardan denemek gibi saçma birşey yok. İnsanı çileden çıkarmak için herşeyi yapıyorlar. Yeni sezonda taraftar store desteğini çekip, hele birde maçlarda istenilen sonuçlar gelmezse vay halimize. İkinci dursun Özbek icra sezonunu açarız.

Yaw yinemi transfer konuşuyonuz
giphy.gif

Nelson ve jelert takımdami kalıyor şimdi. Denenmisi tekrardan denemek gibi saçma birşey yok. İnsanı çileden çıkarmak için herşeyi yapıyorlar. Yeni sezonda taraftar store desteğini çekip, hele birde maçlarda istenilen sonuçlar gelmezse vay halimize. İkinci dursun Özbek icra sezonunu açarız.
Jelert rezalet ötesi durumda artık o kalmaz heralde. Singo ya da sanchez giderse Nelssonu bir kaç yandaş gazeticiye övdürürler sonra kalıyor derler. Bu sezonda muhtemel hedef şampiyonalar liginde rezil olmadan ligi ilk 2 de bitirmek olacak. Bu kadronun iki tarafın götürmesi mümkün değil.

Teklif varsa gönderilsinler ama yoksa da transfer dönemi kapanana kadar Nelsson ve Jelert'i kadroda tutmamıza bir engel yok. Nihai listeyi vermeden önce istediğin kadar güncelleyebiliyorsun kadroyu. Fener Eylül'e kadar 20 yabancıyı evirip çevirip oynatır mesela. Biz yapsak yıldırım kararla yasaklanacak bir şey, fb olduğu için ses etmiyorlar kaç yıldır.

gecenler de Nelson aciklama yapmamismiydi Galatasaray a geri dondum fakat oynamak istemiyorum burada diye ? yoksa ben mi yanlis hatirliyorum .. hala niye bu herifin lisansini neden cikartirsin, caksana italyadan bir takima ?

Geri
Üst Alt