Transfer Nöbeti #6

Yavas yavas taraftarin tepkisini azaltmak icin okana mesaj gelmistir ,aslinda cok derin kadromuz var eksiklerimizi icerden cozeriz gibi mesaj ver demislerdir

İyi de r’daş camiada taraftarı yatıştırmak tepkiyi dindirmek için konuşturacağın son adam Okan olmalı. Okan konuştukça taraftarı ifrit eden bir adam daha çok sinir uçlarımızla oynayacaklar

Sponsorlar nerede? GS'nin formasında neredeyse sponsor yok.

Text Brand GIF by planton

Erden başkanın 4 sene önce başlattığı yerden sonuna kadar faydalandık. Onun vizyonunun zerresi kadar olmayanlar yüzünden başladığımız noktaya geri döneceğiz bu kafayla devam edersek.
O mu olur Fatih hoca mı bilemiyorum ama camiada ses getirecek birisinin bir yangın başlatması lazım. Son zamanlarda Fatih hoca daha aktif olduğu için o olmalı diyorum.
Youtube da yayın yapıyordu dünya kupası zamanında. Yönetimi kılıçtan geçiren bir yapsa keşke.

İyi de r’daş camiada taraftarı yatıştırmak tepkiyi dindirmek için konuşturacağın son adam Okan olmalı. Okan konuştukça taraftarı ifrit eden bir adam daha çok sinir uçlarımızla oynayacaklar

Öyle bir şey yok, internette 40-50 tane birbirini gaza getiren insan var, zannediyorsunuz ki tüm taraftar böyle.

Asagi yukari gelirleri ne seviyedeydi o nokta sponsorlarinin?
Geçen sene şu an boş olan yerlerin toplamı sanırım 20 milyon euro civarıydı. Geçen sene forma sponsorlarından toplam 30 milyon gelir elde etmiştik diye hatırlıyorum. Bu sene 40-45 milyon civarı olması bekleniyordu. Şu an 2 sponsorluktan 13-15 milyon gelecek sanırım. Kalan yerlerden 26 milyon-30 milyon gelmesi lazım. Sırt, Avrupa göğüs, şort, 1 kol, kol altı, konç, şort arkası gibi yerler hep boş. Bu sponsorlar hala yokken tabi kulübün nakit akışında sıkıntı olur.

Geçen sene şu an boş olan yerlerin toplamı sanırım 20 milyon euro civarıydı. Geçen sene forma sponsorlarından toplam 30 milyon gelir elde etmiştik diye hatırlıyorum. Bu sene 40-45 milyon civarı olması bekleniyordu. Şu an 2 sponsorluktan 13-15 milyon gelecek sanırım. Kalan yerlerden 26 milyon-30 milyon gelmesi lazım. Sırt, Avrupa göğüs, şort, 1 kol, kol altı, konç, şort arkası gibi yerler hep boş. Bu sponsorlar hala yokken tabi kulübün nakit akışında sıkıntı olur.
Aslinda iyi meblag imis.

Enseyi almayip ismi yukari yazalim fantazimi rafa kaldirdim

2 gundur sadece su reklam cikiyor ama her post arasinda cikiyor.

Yumruk atma arzusu uyandiriyor.

1000059780.webp

Okan buruk bugün 14.30 da açıklama yapacak diyorlar nereden çıktı acaba ?
tabi ıııı transfer yapmak kolay olmuyor , ııı bizim istediğimizi bazen bizi istemiyor , bizi isteyenleri de biz tercih etmiyoruz en doğru ismi getirmek adına abdullah bey , dursun başkan tabi bu konuda yoğun bir şekilde çalışıyolar , şimdi biz tabi bir haızrlık kampındayız burada da hava çok sıcak ve aşırı nem olabiliyor kaan ayhanda bilyiorsunuz orta sahada iyi alternatiflerimizden biri o da çok çalıştı testlerde ilk 20 ye giriyor hep

Gunaydin renkdaslar ben size soyleyim Agustosun ortalarina kadar hic birsey olmaz isterseniz kulup binasini basin.Adamlarin umrunda degil.Yalama muhabirleriyle haberleri saliyorlar.Gidin guzel bir hafta sonu gecirin sevdiklerinizle arkadaslarinizla

Bu takıma OLMAZSA OLMAZ gerekenler;

1- Savunmayı geri çekmeyecek derecede hıza ve pozisyon bilgisine sahip bir 3. Stoper. Ozan Kabak gibi.

2- İster 6 ister 8 no olsun fark etmez, geldiği an tartışmasız ilk 11’in as oyuncusu olacak bir oyuncu. Oyunu her yönüyle oynayabilen taş gibi bir oyuncu olmalı, Emre B. gibi mesela.

3- Dilimizde tüy bitti söyleye söyleye. Bu takıma bir Sneijder gelmeli.

4- Kanat. Ama oyun tarzı itibariyle Lang gibi veya biraz daha Tadic gibi olmalı. Topu ayağına alınca beklemeli, oyun kurmalı, al ver yapmalı vs.

5- Osimhen’e alternatif. Bu adam hem fizik gücü yüksek olmalı hem bulduğu pozisyonları gole çevirebilmeli. Dağa taşa vurursa olmaz önce iyi bitirici olacak. Morata gibi mesela.

Bana değmeyen yılan bin yıl yaşasın misali, yönetim kendine kurban ariyor yeterki onlara laf gelmesin

tabi ıııı transfer yapmak kolay olmuyor , ııı bizim istediğimizi bazen bizi istemiyor , bizi isteyenleri de biz tercih etmiyoruz en doğru ismi getirmek adına abdullah bey , dursun başkan tabi bu konuda yoğun bir şekilde çalışıyolar , şimdi biz tabi bir haızrlık kampındayız burada da hava çok sıcak ve aşırı nem olabiliyor kaan ayhanda bilyiorsunuz orta sahada iyi alternatiflerimizden biri o da çok çalıştı testlerde ilk 20 ye giriyor hep

-Buraya gelmeden önce bi haber okudum Galatasaray’ın 10 numara ihtiyacı varmış(sırıtarak) O bölgede oynayabilen çok değerli oyuncularımız var Sane var Yunus var yeri geldiğinde sara ve ilkayı da o bölgede değerlendirebiliyoruz. 12 kişi mi oynayacağız yoksaaa ?

Bir de şöyle bi sorunumuz var, sürekli en iyisini kovalamaktan yani nitelik odaklı olmaktan nicelik anlamında çok zayıf kalıyoruz.

as stoperin 8/10, yedeği 3/10 mesela

Abi bu kadar kalite farkı olmamalı asla.

Onyedika 9 miluona frankfurta gitmiş nasıl soyulduğumuzun resmidir bu 25lerde pazarlık yaptık 6 ay önce 20 ye inseler alacaktık belkide

Geri
Üst Alt