- 1 Ocak 2011
- 15.418
- 10.450
- 1.838
Niye her sene bu kadar acele ediyonuz bu trans iicn birakin eylulede kalsin agustosta yap translari eylulde bekle olmaz oyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yasaniyorsa hakediyorsun
Xavi Simons ocak ya da şubatta sahalara dönecek, çaprazları kopardı, Kudus'un de sakatlığı vardı ama son durumunu bilmiyorum iyileşti mi iyileşmedi mi, normalde alınabilecek en iyi isimlerden olmasına rağmen Kudus bizim oyun kurucu açığımızı kapatmaz max Sane yerine sağ açık olur benim fikrimM Kudus ya da Xavi Simonstan birini bırakabilir Tottenham
Çok aynı isimlere kitlenmeye gerek yok bence. Üstelik genç ve geri dönüşü olan oyuncular.
İsim verip ortalığa kıvılcım atmak istemiyorum ama örnek olsun diye yazıyorum.
Ha keza Chiesa Liv de mutsuz süre alamıyor
Gavi için dönüş projesi olunabilir
Çokça alternatif var yaşlı ve pahalı seçenekler yerine en azından dönüşü olabilecek gençler denense iyi olur
yüreginiz yeterse buyrunAnlaşılan Kemerburgazı basıp Are You Başkan deme vaktimiz geldi![]()
Bize katılmayacak mısınyüreginiz yeterse buyrun
kemerburgazı koruyacagızBize katılmayacak mısın
O avatar nekemerburgazı koruyacagız
her devrim önce kendi çocuklarını yer.kemerburgazı koruyacagız
Minas tirithi nasıl savunduysak kemerburgazda düşmeyecekher devrim önce kendi çocuklarını yer.
demek ki ilk olarak seni kemerburgazdaki yüksek gerilim hatlarında sallandıracağız
hepinize hükmedeceğizMinas tirithi nasıl savunduysak kemerburgazda düşmeyecek
Kiralık artı 90 milyon opsiyon ile alsak 10 sene kanat aramayız.Yuhh Psg, Barcola için 170 milyon istiyormuş
hepinize hükmedeceğiz