Transfer Nöbeti #6

Niye her sene bu kadar acele ediyonuz bu trans iicn birakin eylulede kalsin agustosta yap translari eylulde bekle olmaz oyle

Her sene aynı terane şu açıklama bir kere yapılıyor. Bu sadece aptallık.

Son gün Vecino, Ndombele çekiyorsun. Fellik fellik 8 ararken son gün Nhaga çekip oynatmıyorsun. Restes çekicekken taraftar baskısından iptal edip Uğurcan’a 30 küsür bayılıyorsun.

Can bayagi akiyor

Topa karsi oyununu gelistirirse büyük topcu olur

M Kudus ya da Xavi Simonstan birini bırakabilir Tottenham
Çok aynı isimlere kitlenmeye gerek yok bence. Üstelik genç ve geri dönüşü olan oyuncular.
İsim verip ortalığa kıvılcım atmak istemiyorum ama örnek olsun diye yazıyorum.
Ha keza Chiesa Liv de mutsuz süre alamıyor
Gavi için dönüş projesi olunabilir
Çokça alternatif var yaşlı ve pahalı seçenekler yerine en azından dönüşü olabilecek gençler denense iyi olur
Xavi Simons ocak ya da şubatta sahalara dönecek, çaprazları kopardı, Kudus'un de sakatlığı vardı ama son durumunu bilmiyorum iyileşti mi iyileşmedi mi, normalde alınabilecek en iyi isimlerden olmasına rağmen Kudus bizim oyun kurucu açığımızı kapatmaz max Sane yerine sağ açık olur benim fikrim

C.Uzun az önce Trabzon savunmasını perişan etti. Önce göbekten Messi gibi deldi, Burkardt'a bıraktı, Burkardt saçmaladı. Hemen ardından sol kenardan adamını geçti, indirdiler, penaltı aldı

1785074816100.webp

Can Uzun Türk ve Gs’li diye küçümseyip son seçenek muamelesi yapıyor taraftar ve yönetim. Muhtemelen Frankurt 50 altına bırakmaz biz de almayız.

Geri
Üst Alt