Can’ı 10 numaraya alıp 4 2 3 1 oynarsak klasik 10 numaraya uygun bir oyuncu değil bence. Nasıl yöneteceğiz acaba orayı

bu konuda gsc tam olarak neye takıldı renktaş anlamıyorum

mertens de klasik 10 numara değildi hatta kariyerinin yüzde 90ında kanat forvet oynadı, sonra da sahte 9

klasik 10 numara rolünü en uzun sürede bizde oynadı

can mertensden daha yakın klasik 10 numaraya

bu konuda gsc tam olarak neye takıldı renktaş anlamıyorum

mertens de klasik 10 numara değildi hatta kariyerinin yüzde 90ında kanat forvet oynadı, sonra da sahte 9

klasik 10 numara rolünü en uzun sürede bizde oynadı

can mertensden daha yakın klasik 10 numaraya
Sane osimhen barışlı 3lüde 10 numara biraz daha organizatör olmalı, can bu 3lüye pek uygun değil, arkadaşın da demek istediği bu bence

Bournemouth hem Sanchez hem Lucumi'yi istiyormus.
1784361183117.webp

Galatasaray, Bremer ile ilgileniyor. Şimdilik, oyuncunun temsilcileriyle ilk temasları kurarak durumunu sordu. Henüz Juventus'a resmi bir teklif yapılmış değil. (La Sicilia)

Sane osimhen barışlı 3lüde 10 numara biraz daha organizatör olmalı, can bu 3lüye pek uygun değil, arkadaşın da demek istediği bu bence

ben de aynı fikirdeyim ama okan hoca en başından beri gole yakın 10 numarayı daha çok tercih ediyor

yani bugün mertens olsa o üçlü ile mertens oynayacaktı

8 numaradan o organizasyonu istiyor

ben de aynı fikirdeyim ama okan hoca en başından beri gole yakın 10 numarayı daha çok tercih ediyor

yani bugün mertens olsa o üçlü ile mertens oynayacaktı

8 numaradan o organizasyonu istiyor
Tabi ama mertensin organizasyon becerisi de vardı. İnşallah Canda da benzer meziyetler vardır ama ben onunla farklı bir sistem diziliş oynamamız gerektiğini düşünüyorum. Zaten Can eğer o meziyetlerini de geliştirirse, bu gole yakınlıkla üst düzey 10 numaralardan biri olarak tanınır Dünyada

Bir oyuncu hücumu organize etme konusunda istediği kadar mahir olsun takım oyunu buna elverişli olmadığı sürece bu özelliğini sahaya yansıtamaz. Çünkü hücum organizasyonu bireysel başarılabilecek bir şey değildir.

Okan hocanın oynattığı oyunda organizatör bir 10 numara sahada avel avel dolanır. 2-3 ay sonra piyasa değeri yarıya iner, küfür yemeye başlar. 8 numarada Sara'nın yaşadığı da benzer bir hikaye zaten. 1 tane resmi teklif gelmiyor adama. Oysa ki hücumda daha organize takımda 8 oynasa şu piyasada rahatlıkla 30ları görebilecek bir isim.

Okan hoca röportajlarında bile 10 numara konusu açıldığında ''forvet arkası'' ifadesine vurgu yapıyor. Dolayısıyla bizim alacağımız isim skor yapacak, ön alan presi yapacak. Teknik heyetin direkt beklentisi bu ve oynattıkları oyunda bunu çağırıyor zaten

Geri
Üst Alt