Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 4.595
- 1.474
- 2.223
Bruno fernandesi kim salladi yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can’ı 10 numaraya alıp 4 2 3 1 oynarsak klasik 10 numaraya uygun bir oyuncu değil bence. Nasıl yöneteceğiz acaba orayı
Sane osimhen barışlı 3lüde 10 numara biraz daha organizatör olmalı, can bu 3lüye pek uygun değil, arkadaşın da demek istediği bu bencebu konuda gsc tam olarak neye takıldı renktaş anlamıyorum
mertens de klasik 10 numara değildi hatta kariyerinin yüzde 90ında kanat forvet oynadı, sonra da sahte 9
klasik 10 numara rolünü en uzun sürede bizde oynadı
can mertensden daha yakın klasik 10 numaraya
Ne oldu bizim 2. transfer eli kulağında diyordun?
Bournemouth hem Sanchez hem Lucumi'yi istiyormus.
Tam olarak buydu. Can kutu içinde etkili bir topçuSane osimhen barışlı 3lüde 10 numara biraz daha organizatör olmalı, can bu 3lüye pek uygun değil, arkadaşın da demek istediği bu bence
Sane osimhen barışlı 3lüde 10 numara biraz daha organizatör olmalı, can bu 3lüye pek uygun değil, arkadaşın da demek istediği bu bence
Bu boyleyse ayip, tmm 30 haziranda free oldun ama son takimindan imza parasi istemezsin. Ekmek yedigin yere ayiptir.Gönderin Lemina'yi
Tabi ama mertensin organizasyon becerisi de vardı. İnşallah Canda da benzer meziyetler vardır ama ben onunla farklı bir sistem diziliş oynamamız gerektiğini düşünüyorum. Zaten Can eğer o meziyetlerini de geliştirirse, bu gole yakınlıkla üst düzey 10 numaralardan biri olarak tanınır Dünyadaben de aynı fikirdeyim ama okan hoca en başından beri gole yakın 10 numarayı daha çok tercih ediyor
yani bugün mertens olsa o üçlü ile mertens oynayacaktı
8 numaradan o organizasyonu istiyor