Transfer Nöbeti #6

Rejinders gibi bir playmaker katarsak fuleli Can+Leao yaparım ileriyi. Leao’nun primesi birnevi Tijiani’yi de bağlıydı o dönem

Bir hareketlenme olacak gibi bu hafta. Bastırın artık canımız çıktı be kardeşim.

1 milyon forma tüketen , kombineleri tüketen , storelara akın eden taraftar bunları hak etmiyor. Her sene bıktık artık, taraftar baskısı olmasa iş yapacağınız yok. Her sene bıkmadınız Eylül de adam düşecek fantazisinden. Plan program yok, tek plan osimhen tarzı biri düşsün. 100 sene de bir olur o iş. Devre arası nasıl vasat adamlar alındı ise aynısı olacak.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Laporte ismi niye geçmiyor?
Acaba ülkeden mi ayrılmak istemiyor?

Burhan ve Ali Naci bu dönem seviye atladılar yalan atma konusunda. Kırıntı tanesi kadar utanma duyguları, meslek ahlakları da yok. Şahan'ın bunlara dediğinin fazlası yok eksiği var.

Marzio da yazdığına göre şu an bir hareketlilik var gibi

Trossard daha 31 yaşında imiş. Yalan yok 33 civarı sanıyordum

Rejinders zayıf takımlara karşı 8 no zor takımlara karşı 10 no oynatılmış. Bizim Sara’yı kullandığımız gibi.

BCT ile ilgili hiç bir şeyi okumak istemiyorum, twittarda spamlarda zaten kelime olarak yasakladım engelledim, forumdan da uzasa iyi olr :asd:

-Yedek forvet
-Yedek kanat
-As stoper
-6 ya da 8 numara
-10 numara
-Teknik ekibe takviye

Bunlar olmadan Avrupa’da basari zor bu sene. CL’ye 40 gun kaldi daha transfer yok. Tamam hadi kampa yetismesin de CL’ye de hazir olsun takim.

Geri
Üst Alt