Takımda Brahim Diaz'ı ister misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    134
  • Bu anket kapanacak: .
Herkes farkında mı bilmiyorum ama Abdülkerim iyi görüntü vermedi dk da. İyice ağırlaşıyo. Bizim sol stoper ihtiyacımız var. Sağ bek yine kimse farkında değil ancak Singo geldiğinden beri kaç maç bek oynadı ki. Her bek oynadığında sakatlanmasın diye dua edicez. Stoperde de iyi değil. Sallai de süper bir bek değil. Bizim asıl Singo yu bir şekilde gönderip iyi bir sağ bek almamız lazım. 10 no işini söylememe bile gerek yok. Halen kimse alınmadı ilk transfer edilmesi gereken yer o bölgeydi. Hemde 2 senedir ama halen gelen giden yok. Birde Barış konusu var. Hiçbirimiz Barış etmi balık mı halen çözemedik. Kanat lazım mı değil mi bilmiyorum. Bunca konu var. Sanchez sorunsalı var. 2 sene daha taş gibi oynar gönderirsek hepimiz biliyoruz yerine daha iyisi alınmayacak. Sadece bir adam aldık. Zaman daralıyor. Biz hangi ara hangi mevkiyi halledecez. Sara konusu var daha. Oda bize giren bir kazık. Bir dünya görünmeyen sorun var aslında. Kim nasıl çözecek kalan sürede bilmiyorum. Planlama daha sezon bitmeden yapılmalıydı. Ama hiçbişey yapılmamış belli ki. Yapılmaya çalışılan şey ne hiçbir fikrim yok. Tek korkum devre arası gibi göz boyama yaparlarsa bu sene şampiyonluk hayal olur. Anlamadığım para var herşey ok ama transfer yok neden?

Son düzenleme:
senelik 300m euro gelirlere kosuyoruz diyordu baskan
500 diyordu ama o total bütçe futbol bütçesi değil. Bir de Gs'nin parası vardır onda şüphe yok. Sorun varsa nakit akışında var forma üzerinde sponsorlukların 2'si dışında diğerleri hala yok mesela vb. Gelirin vardır ama nakit akışında problem olabilir ki böyle durumlarda yöneticiler parayı verir sonra para gelince koydukları parayı alırlar. Biz de işte burada kasa kolaylığı sağlayacak yönetici yok herhalde.

Bu Goal Gossip denen site yalancının dik alası renktaşlar. Türk biri işletiyordur, Abramoviç Gs'yi alıyor, Ferdi Gs'ye geliyor falan gibi kolpaları vardı geçmiş dönemde.

Geri
Üst Alt