Takımda Brahim Diaz'ı ister misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    136
  • Anket kapatılmış .
Bayadir toplanti yapmiyorlardi. Durun hele bi toplanti yapsinlar sonra 1 hafta durum degerlendirmesi yapip 1 toplanti daha yapsinlar. Agustosa girelim hele ondan sonra yavas yavas hal hatir sorariz sonra bi toplanti daha en son bi teklif sunup maliyeti tahminimizden yuksek cikinca alternatifin alternatifine gideriz

Screenshot_20260719_021604_X.webp

Bayadir toplanti yapmiyorlardi. Durun hele bi toplanti yapsinlar sonra 1 hafta durum degerlendirmesi yapip 1 toplanti daha yapsinlar. Agustosa girelim hele ondan sonra yavas yavas hal hatir sorariz sonra bi toplanti daha en son bi teklif sunup maliyeti tahminimizden yuksek cikinca alternatifin alternatifine gideriz

Ekli dosyayı görüntüle 328873
hala toplantı yapıyorlar çıldıracağım

Ekli dosyayı görüntüle 328873
çay içip kek poğaça yiyip dağılacaklar yine galiba

Bruno yem
Tel cöp
Ponomarenko maliyeti yüksekmis
Frankfurt bizi soyacak
Icardi gitti
Lemina sorunlu

Hayat bitti

Üst üst de besinci sampiyonlugu kimse istemiyor heralde? Böyle tarihi bir firsat bir daha ne zaman eline gececek. Suanki kadro.ile mümkün gözükmüyor bu. Yangin yerine dönmesi gerek. Kimse sizden Superstar istemiyor, isini yapacak adamlar bulun. Sonradan yedekten girip bos bos gezen degil girdimi etki yaratacak adamlar getirin. Kendini kanitlamak isteyen kiralik oyuncular getirin. Bu kafayla tas catlasa bir iki transfer daha yapip kapatirlar, sonra Lig CL baslasin sakatliklar baslasin görün bakalim nasil digerlerini geriden takip ediyoruz

Dün gece bi gs space odasını dinledim. Fenerli de olsa aynı gerçi. İnsan Galatasaray'lı diye daha akıllı olmuyor işte.

Ben bu kadar memnuniyetsiz, ne kendi takımının ne kendi oyuncusunun kıymetini bilmeyen güruh görmedim dün o odadakiler kadar.

internette burhan can terzi diye bir isimden Alex Toth ismini duydum. Anlaşmaya yakınmış falan diyor. birde Matviy Ponomarenko.
22 ve altı yaşlardaki isimlere bakıyoruz sadece boşluğumuz orada var.
lemina giderse şuan bonservissiz alınabilecek bir sürü isim var. hepsi mi kötü bunların

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    58 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Dün gece bi gs space odasını dinledim. Fenerli de olsa aynı gerçi. İnsan Galatasaray'lı diye daha akıllı olmuyor işte.

Ben bu kadar memnuniyetsiz, ne kendi takımının ne kendi oyuncusunun kıymetini bilmeyen güruh görmedim dün o odadakiler kadar.

sana genelde katılıyorum nedim

oyuncularımızın değersizleştirilmesine çokça itiraz ederim

ama şu an transfer yangını olmazsa pişman oluruz

galatasarayın şu an minimum 5-6 kaliteli transfer ihtiyacı var

sayısal olarak eksiğiniz bir kere

sana genelde katılıyorum nedim

oyuncularımızın değersizleştirilmesine çokça itiraz ederim

ama şu an transfer yangını olmazsa pişman oluruz

galatasarayın şu an minimum 5-6 kaliteli transfer ihtiyacı var

sayısal olarak eksiğiniz bir kere

Valla Emre ben genelde pozitif bakmakla beraber, İcardi'nin gitmesi gerekliliğiyle beraber bu takımın ilk 11'ine net 2 veya 3, rotasyonda da iş yapacak 2-3 oyuncu alınması gerektiğini sanırım mayıs ayından beri yazıyorum.

Bu takımın ön üçlüsüne hayvan gibi yatırım yapıldı, 35-40 teklif geldi Barış satılmadı, Osimhen'e zaten 80 bonservis 20 maaş verildi, Sane'ye yıllık 10 veriyoruz. Haliyle bunların arkasında oynayabilecek rotasyonda iş yapabilecek yerli oyuncu alınmalıydı, en iyi aday Aral'dı almadık.

Şuan boşta olan ve orta sahada iş yapacak free agent Kessie, Brandt, Xaver Schlager, Fabinho gibi isimler var, bunlardan en azından 1'ini alabilirdik, çünkü en iyisi olsun diye uğraşıp işleri geciktirmek bize zarar veriyor. Hala Lemina kalıyor mu kalmıyor mu belli değil temmuzun sonuna gelmişiz, böyle saçma sapan iş olmaz.

Takımda yedek stoper yok -ki Lemina'yı saymıyorum. Yani takımda gerçekten mesleği stoperlik olan bi 3. oyuncu yok. Adam akıllı baba bi stoper almalıyız, hala almadık. Bu esnada geniş rotasyonda takımda 4. stoper olabilecek -bana göre tabii ki ama millet beğenmeyebilir- Cenk Özkaçar ve Samet vardı. Yedeğin yedeği olarak ucuza dururdu, ikisini de TS aldı yine.

Takımda doymuşluk vs yok. Buna kesinlikle katılmıyorum, bu takımın problemi geçen sene yanlış kadro planlaması yüzünden hayvan gibi yük binmesi sonucu artık ayakların gitmez olmasıydı -ki bunu son röportajında hoca bizzat söyledi, hata yaptım geniş kadro kurmadım diyerek. Ve çok çok yavaş hareket ediyoruz, şuanki gidişat sadece 3-4 transfer yaparız ve geçen seneden farksız bir şekilde sezona başlarız gibi duruyor. Rezalet.

Banda x algoritması yeni göstermeye başladı...
Fb li space odalarını izler eğlenirdim.
Galatasaraylıların aynısını yaptığını gördüğümde midem bulandı.
En ama en pis küfürler. Analı bacılı çocuklu vs.
Agresiflik bir milyon.
1 dakika sonra çıktım.
Eminim bjk, ts, antalyada aynıdır

Geri
Üst Alt