- 3 Haziran 2015
- 56.862
- 66.028
- 4.143
Yok GS DEEkli dosyayı görüntüle 328871
Saka mi bu abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok GS DEEkli dosyayı görüntüle 328871
Saka mi bu abi
hala toplantı yapıyorlar çıldıracağımBayadir toplanti yapmiyorlardi. Durun hele bi toplanti yapsinlar sonra 1 hafta durum degerlendirmesi yapip 1 toplanti daha yapsinlar. Agustosa girelim hele ondan sonra yavas yavas hal hatir sorariz sonra bi toplanti daha en son bi teklif sunup maliyeti tahminimizden yuksek cikinca alternatifin alternatifine gideriz
Ekli dosyayı görüntüle 328873
çay içip kek poğaça yiyip dağılacaklar yine galibaBayadir toplanti yapmiyorlardi. Durun hele bi toplanti yapsinlar sonra 1 hafta durum degerlendirmesi yapip 1 toplanti daha yapsinlar. Agustosa girelim hele ondan sonra yavas yavas hal hatir sorariz sonra bi toplanti daha en son bi teklif sunup maliyeti tahminimizden yuksek cikinca alternatifin alternatifine gideriz
Ekli dosyayı görüntüle 328873
dursun özbek
![]()
Dün gece bi gs space odasını dinledim. Fenerli de olsa aynı gerçi. İnsan Galatasaray'lı diye daha akıllı olmuyor işte.
Ben bu kadar memnuniyetsiz, ne kendi takımının ne kendi oyuncusunun kıymetini bilmeyen güruh görmedim dün o odadakiler kadar.
sana genelde katılıyorum nedim
oyuncularımızın değersizleştirilmesine çokça itiraz ederim
ama şu an transfer yangını olmazsa pişman oluruz
galatasarayın şu an minimum 5-6 kaliteli transfer ihtiyacı var
sayısal olarak eksiğiniz bir kere
Banda x algoritması yeni göstermeye başladı...Dün gece bi gs space odasını dinledim. Fenerli de olsa aynı gerçi. İnsan Galatasaray'lı diye daha akıllı olmuyor işte.
Ben bu kadar memnuniyetsiz, ne kendi takımının ne kendi oyuncusunun kıymetini bilmeyen güruh görmedim dün o odadakiler kadar.