Takımda Brahim Diaz'ı ister misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    136
  • Anket kapatılmış .
internette burhan can terzi diye bir isimden Alex Toth ismini duydum. Anlaşmaya yakınmış falan diyor. birde Matviy Ponomarenko.
22 ve altı yaşlardaki isimlere bakıyoruz sadece boşluğumuz orada var.
lemina giderse şuan bonservissiz alınabilecek bir sürü isim var. hepsi mi kötü bunların

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    58 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Dün gece bi gs space odasını dinledim. Fenerli de olsa aynı gerçi. İnsan Galatasaray'lı diye daha akıllı olmuyor işte.

Ben bu kadar memnuniyetsiz, ne kendi takımının ne kendi oyuncusunun kıymetini bilmeyen güruh görmedim dün o odadakiler kadar.

sana genelde katılıyorum nedim

oyuncularımızın değersizleştirilmesine çokça itiraz ederim

ama şu an transfer yangını olmazsa pişman oluruz

galatasarayın şu an minimum 5-6 kaliteli transfer ihtiyacı var

sayısal olarak eksiğiniz bir kere

sana genelde katılıyorum nedim

oyuncularımızın değersizleştirilmesine çokça itiraz ederim

ama şu an transfer yangını olmazsa pişman oluruz

galatasarayın şu an minimum 5-6 kaliteli transfer ihtiyacı var

sayısal olarak eksiğiniz bir kere

Valla Emre ben genelde pozitif bakmakla beraber, İcardi'nin gitmesi gerekliliğiyle beraber bu takımın ilk 11'ine net 2 veya 3, rotasyonda da iş yapacak 2-3 oyuncu alınması gerektiğini sanırım mayıs ayından beri yazıyorum.

Bu takımın ön üçlüsüne hayvan gibi yatırım yapıldı, 35-40 teklif geldi Barış satılmadı, Osimhen'e zaten 80 bonservis 20 maaş verildi, Sane'ye yıllık 10 veriyoruz. Haliyle bunların arkasında oynayabilecek rotasyonda iş yapabilecek yerli oyuncu alınmalıydı, en iyi aday Aral'dı almadık.

Şuan boşta olan ve orta sahada iş yapacak free agent Kessie, Brandt, Xaver Schlager, Fabinho gibi isimler var, bunlardan en azından 1'ini alabilirdik, çünkü en iyisi olsun diye uğraşıp işleri geciktirmek bize zarar veriyor. Hala Lemina kalıyor mu kalmıyor mu belli değil temmuzun sonuna gelmişiz, böyle saçma sapan iş olmaz.

Takımda yedek stoper yok -ki Lemina'yı saymıyorum. Yani takımda gerçekten mesleği stoperlik olan bi 3. oyuncu yok. Adam akıllı baba bi stoper almalıyız, hala almadık. Bu esnada geniş rotasyonda takımda 4. stoper olabilecek -bana göre tabii ki ama millet beğenmeyebilir- Cenk Özkaçar ve Samet vardı. Yedeğin yedeği olarak ucuza dururdu, ikisini de TS aldı yine.

Takımda doymuşluk vs yok. Buna kesinlikle katılmıyorum, bu takımın problemi geçen sene yanlış kadro planlaması yüzünden hayvan gibi yük binmesi sonucu artık ayakların gitmez olmasıydı -ki bunu son röportajında hoca bizzat söyledi, hata yaptım geniş kadro kurmadım diyerek. Ve çok çok yavaş hareket ediyoruz, şuanki gidişat sadece 3-4 transfer yaparız ve geçen seneden farksız bir şekilde sezona başlarız gibi duruyor. Rezalet.

Dün gece bi gs space odasını dinledim. Fenerli de olsa aynı gerçi. İnsan Galatasaray'lı diye daha akıllı olmuyor işte.

Ben bu kadar memnuniyetsiz, ne kendi takımının ne kendi oyuncusunun kıymetini bilmeyen güruh görmedim dün o odadakiler kadar.
Banda x algoritması yeni göstermeye başladı...
Fb li space odalarını izler eğlenirdim.
Galatasaraylıların aynısını yaptığını gördüğümde midem bulandı.
En ama en pis küfürler. Analı bacılı çocuklu vs.
Agresiflik bir milyon.
1 dakika sonra çıktım.
Eminim bjk, ts, antalyada aynıdır

Hocamiz salahin TRye gelecegine inanmıyor ama brunonun gelecegine inanıyor. Her menajer kuyruk sallamasini aha bize gelecek, herkes bize gelmek istiyor diye düşünecek kadar saf ve isbilmezler. Ulan brunoya en yakın örnegi yakın zamanda F. Ruizde yaşamışsın. Seni oynatip sozlesme uzattılar. Hic mi ders almiyorsunuz. Geçen sene donnarummanin pesinde son güne kadar koştun şansına ugurcan denk geldi de kurtardın. Yav içinizde bir tane insan evladı yok mu bu bruno buraya gelmez bosuna vakit kaybetmeyelim diyecek. Bunlardan bir halt olmaz. Kimseyi de alamazlar.

Banda x algoritması yeni göstermeye başladı...
Fb li space odalarını izler eğlenirdim.
Galatasaraylıların aynısını yaptığını gördüğümde midem bulandı.
En ama en pis küfürler. Analı bacılı çocuklu vs.
Agresiflik bir milyon.
1 dakika sonra çıktım.
Eminim bjk, ts, antalyada aynıdır
Ki düşün fenerlilerde başarı yok bi bok yok.

12 sene olmuş şampiyonluk yok

Bizim şımarık terbiyesizler 4 senedir şampiyon, ana bacı sövüyorlar he

Canları cehenneme. Ondan sonra bunları görünce inşallah 10. Oluruz deyince banlıyo moderasyon

Bunların hakettiği bu ya

Hocamiz salahin TRye gelecegine inanmıyor ama brunonun gelecegine inanıyor. Her menajer kuyruk sallamasini aha bize gelecek, herkes bize gelmek istiyor diye düşünecek kadar saf ve isbilmezler. Ulan brunoya en yakın örnegi yakın zamanda F. Ruizde yaşamışsın. Seni oynatip sozlesme uzattılar. Hic mi ders almiyorsunuz. Geçen sene donnarummanin pesinde son güne kadar koştun şansına ugurcan denk geldi de kurtardın. Yav içinizde bir tane insan evladı yok mu bu bruno buraya gelmez bosuna vakit kaybetmeyelim diyecek. Bunlardan bir halt olmaz. Kimseyi de alamazlar.

yönetimin bonservis harcamak istemediği çok aşikar, geçen sene ortasında çektikleri krediden sonra yazın başından beri 40-50 harcayacağımız maksimum paradır dedim kaç defa, insanlar unuttu bu olayı bu kulüp madem tekrar borçlanacak niye çıktı ki kulüpler birliğinden??

hocanın röportajlarındaki gerginliği rahatsızlığı da çok belli, muhtemelen yönetim içeride her oyuncuya red veriyor, lesley niye geldi muhtemelen belli sayıda maç oynama koşuluyla alınır teklifini şimdilik sadece burnley kabul etti, başkaları da kabul etse birilerini daha almıştık

transferin son günlerinde rabiot'a yaptığımız gibi dünya kadar para öneririz abuk subuk isimlere

yönetimin bonservis harcamak istemediği çok aşikar, geçen sene ortasında çektikleri krediden sonra yazın başından beri 40-50 harcayacağımız maksimum paradır dedim kaç defa, insanlar unuttu bu olayı bu kulüp madem tekrar borçlanacak niye çıktı ki kulüpler birliğinden??

hocanın röportajlarındaki gerginliği rahatsızlığı da çok belli, muhtemelen yönetim içeride her oyuncuya red veriyor, lesley niye geldi muhtemelen belli sayıda maç oynama koşuluyla alınır teklifini şimdilik sadece burnley kabul etti, başkaları da kabul etse birilerini daha almıştık

transferin son günlerinde rabiot'a yaptığımız gibi dünya kadar para öneririz abuk subuk isimlere

Zalewski denen mal vardi bi de senelik 2 milyondan başlayıp 4e kadar çıkmıştık da gelmemişti.

Okanda da suç var. Brunoyu istiyorum diyor. Abicim gelmez bu adam gelmez hayal aleminden cikin. Enciso gelmek istiyor mu bunu alın diyeceksin. Genis kadro istiyorum diyor ama gecen seneden bile daha dar bir kadrosu olacak. Üç ay boyunca gelmeyecek adamlarin pesinde koşarak guzel genis kadro kurarsınız. Plan, program vs hicbir sey yok. Senelerdir böyle.

1 tane 10 numara yıldız alacaklar diye diğer mevkilere çöp alsak da olur kafasındalar. Takmışlar 10 numara da 10 numara. Takımda net yaratıcı kanat eksiği de var, stoper ve forvet eksiği de var.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 tane 10 numara yıldız alacaklar diye diğer mevkilere çöp alsak da olur kafasındalar. Takmışlar 10 numara da 10 numara. Takımda net yaratıcı kanat eksiği de var, stoper ve forvet eksiği de var.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yıldız 10 kim gelecek ki, Bruno dışında kim gelebilir zaten, bari Trossard'ı biz alsaydık böyle hıyarca bekliyoruz

Gerçekten her sene bu transfer işinde nasıl bu kadar ağırdan alınıyor akıl işi değil. Mahsustan mı yapılıyorlar beceriksizlikten mi anlamadım.

Gerçekten her sene bu transfer işinde nasıl bu kadar ağırdan alınıyor akıl işi değil. Mahsustan mı yapılıyorlar beceriksizlikten mi anlamadım.

Bundan önceki senelerde bariz beceriksizlikti ama bu sene farklı bu sene yaptıkları resmen ihanet

Adamlar yemin ediyorum devlet memuru gibi ya. Toplantıyı bile mesai saatleri içinde yapmaya çalışıyorlar

Greenwood'un ismi çıkıyor,gelişmeler yaşanıyor, sonunda alıyorlar, Trossard'ın ismi çıkıyor, süreç ilerliyor sonunda alıyorlar, Salah'ın ismi çıkıyor, sürecin sonundalar.Bizde bin tane topçu ismi çıkıyor bir gün olumlu diğer gün olumsuza dönüyor transferde 50 tane adam söz sahibi

barış - osimhen - sane 3'lüsü 80 gol falan atmalı böyle olmayacak.

Geri
Üst Alt