sana genelde katılıyorum nedim
oyuncularımızın değersizleştirilmesine çokça itiraz ederim
ama şu an transfer yangını olmazsa pişman oluruz
galatasarayın şu an minimum 5-6 kaliteli transfer ihtiyacı var
sayısal olarak eksiğiniz bir kere
Valla Emre ben genelde pozitif bakmakla beraber, İcardi'nin gitmesi gerekliliğiyle beraber bu takımın ilk 11'ine net 2 veya 3, rotasyonda da iş yapacak 2-3 oyuncu alınması gerektiğini sanırım mayıs ayından beri yazıyorum.
Bu takımın ön üçlüsüne hayvan gibi yatırım yapıldı, 35-40 teklif geldi Barış satılmadı, Osimhen'e zaten 80 bonservis 20 maaş verildi, Sane'ye yıllık 10 veriyoruz. Haliyle bunların arkasında oynayabilecek rotasyonda iş yapabilecek yerli oyuncu alınmalıydı, en iyi aday Aral'dı almadık.
Şuan boşta olan ve orta sahada iş yapacak free agent Kessie, Brandt, Xaver Schlager, Fabinho gibi isimler var, bunlardan en azından 1'ini alabilirdik, çünkü en iyisi olsun diye uğraşıp işleri geciktirmek bize zarar veriyor. Hala Lemina kalıyor mu kalmıyor mu belli değil temmuzun sonuna gelmişiz, böyle saçma sapan iş olmaz.
Takımda yedek stoper yok -ki Lemina'yı saymıyorum. Yani takımda gerçekten mesleği stoperlik olan bi 3. oyuncu yok. Adam akıllı baba bi stoper almalıyız, hala almadık. Bu esnada geniş rotasyonda takımda 4. stoper olabilecek -bana göre tabii ki ama millet beğenmeyebilir- Cenk Özkaçar ve Samet vardı. Yedeğin yedeği olarak ucuza dururdu, ikisini de TS aldı yine.
Takımda doymuşluk vs yok. Buna kesinlikle katılmıyorum, bu takımın problemi geçen sene yanlış kadro planlaması yüzünden hayvan gibi yük binmesi sonucu artık ayakların gitmez olmasıydı -ki bunu son röportajında hoca bizzat söyledi, hata yaptım geniş kadro kurmadım diyerek. Ve çok çok yavaş hareket ediyoruz, şuanki gidişat sadece 3-4 transfer yaparız ve geçen seneden farksız bir şekilde sezona başlarız gibi duruyor. Rezalet.