Dünya üzerindeki en saçma takas olabilir.

fb 3 tane sol ayaklı stoperi ne yapacak? (Ake, oster, Emirhan)

bjk Salih'i aldıktan sonra İsmail'i ne yapacak? Rotasyon oyuncusu olmaz bjk'de İsmail.
İsmale ceza falan gelecek heralde. Ellerindeki tek yerli orta sahayı kulüp kulüp pazarlıyorlar.

Fener ve bjk transferler yapiyorlar diye bizde yeni oyuncular alalim demiyor insanlar

Kadro da doymus oyuncular var gecen sezon defalarca mac sectiklerini gördük

Orta saha ve defans oyuncularimiz defalarca rakiplere karsi ezildiler

Bundan dolayi kücük de olsa bir degisim gerekiyor

Takimi tamamen degiselim demiyorum ama en azindan sanchez’in yerine bir stoper,torreira veya lemina’nin yerine ana kadro da düsünülecek bir orta saha yani rotasyon oyuncusu olmayan,en az mertens kadar takim oyununa katki saglayacak bir on numara ve gerekirse farkli profil de bir kanat oyuncusu alinmak zorunda yoksa keyfi bir sekilde mac secmeye devam edecegiz

Bunlarin disinda yedekleri de güclendirmek lazim

Pomorenko
Tel
Frank Kessie
Bruno Fernandes
Yusuf Akcicek

hadi abi

Fener ve bjk transferler yapiyorlar diye bizde yeni oyuncular alalim demiyor insanlar

Takimi tamamen degiselim demiyorum ama en azindan sanchez’in yerine bir stoper,torreira veya lemina’nin yerine ana kadro da düsünülecek bir orta saha yani rotasyon oyuncusu olmayan,en az mertens kadar takim oyununa katki saglayacak bir on numara ve gerekirse farkli profil de bir kanat oyuncusu alinmak zorunda yoksa keyfi bir sekilde mac secmeye devam edecegiz

Kime isterdin ardafield

Pek kimse farkında değil ama GS ve fbjk arasında geçen sezon dağlar kadar fark vardı. Biz kendi adımıza aslında pek de iyi bir sezon oynamadık (önceki sezona bakilirsa) yarışı da çok daha önceden koparmalıydık. İki takımın da eksikleri bize göre çok daha fazla

Bizim oraya koyacağımız adamın oyun sisteminden kaynaklı gerçekten çift ciğer dinamo olması lazım.

İlkay ve Sara'nın o bölgede iş yapamamasının da sebebi bence bu, o tarz dinamo bir adam olmamalarıyla alakalı.

Bize uyacak bir parça şu an dünya üzerinde var mı bilmiyorum? Hem zeki olacak, hem press yapacak, hem şut hem pas tehdidi olacak...

Çok zor bir daha böyle bir profilin denk gelmesi.
Skor yönü oyun zekasıdan dolayı pulisic dedim yav mertense biraz benzeyen enciso var onun da oyun zekası mertens kadar yok. Mertens gibisi şuan dünyada yok maalesef sadece bazı özellikleri kendisine yakın oyuncular var. imkan olsa da pulisic'i alabilsek hem kanat hem 10 numarada istediğimiz şeylerin çoğunu karşılar. avrupada maçlarında geçiş Lig maçlarında şut tehdidi driplingleriyle kapanan takımlara karşı çok maç çözer.

Yerine daha iyisini almayı başaracak olsan burada Lemina'nın gidişine ses çıkmaz ama kimse yönetime güvenmiyor.

Mertens izlediğim oyuncular arasında bizim lige gelen oyun zekası en yüksek ilk 5 oyuncudan biri herhalde
Edit: karışık sıralama Mertens,Hagi,guti,Alex

Real, Huijsen'den çıkacaksa kesinlikle sulanmak lazım. Camavinga+Huijsen için tüm şartları zorlayalım.

Geri
Üst Alt