Bruno Fernandes dışında tüm topçulara o kadar etmez kafasıyla yaklaşmaya devam edecek gibi bizimkiler. 1 Eylül’e kadar transfer yapmazlar. Anca takımı uygun opsiyona kiralamak isteyecek biri çıkar onu alırız.

Okan Buruk: "Oyuncularımız altyapıda aynı oyunu oynamıyor. Bu sene hoca değişikliği oldu. Alparslan Hoca geldi, onunla toplantı yaptık. Oynayacağımız oyun üzerinden, Galatasaray'ın oyun kültüründen konuştuk. Burayı net bir şekilde oturtmamız gerekiyor. Çünkü bu oyuncular bizde farklı, gittiklerinde farklı oyunlar oynadığında buraya geldiklerinde bazen zorlanıyor."

Şimdi hocam bunu söylüyorsun diyordun ki altyapıdan oyuncu çıkmıyor iyi oyuncuyu oynatırım diyorsun, şimdi dediğimize mi geldin, oyuncuya a takımda şans ver iyi olduğunu göreceksin ısrar edip oynatacaksın, Psg altyapıdan 4-5 adam oynatıp ligi götürüyor,demek ki oyuncuların geleceğine hiç özen göstermedin 4 yıldır
Umarim boyle olur fakat. Lig basladigi an bu cocuklardan tek birini sahada goremeyecegimizi herkes biliyor.. umarim biseyler degisir

Futbolculuk kalitesi ayrı ama bu Bruno Fernandes’i sevmeyen tek ben varım galiba. Sanki gelip takımın içine edecekmiş gibi bir intiba var bende.

5 transfere bu takım lige 5 sene daha ambargo koyar

O ligin seviyesi de çok kötü gözüküyordu videolarda. Savunmalar falan evlere şenlik. Pono alınacak ve 25 civarı verilecek en azından Lesley gibi olmalı şarta bağlı satın alma ile alınmalı onun dışında 25 milyona daha üst seviye liglerden oyuncu bulabiliriz u23.
Bana kalsa Tel isterim, İlyas Ansah isterim, Deniz i isterim

Futbolculuk kalitesi ayrı ama bu Bruno Fernandes’i sevmeyen tek ben varım galiba. Sanki gelip takımın içine edecekmiş gibi bir intiba var bende.
Ronaldo ile kapışması filan milletin aklına geliyor ilk etapta

Ama bence orada haklıydı

Ronaldo çok egoistçe davrandı 2.united seferinde

Gerçi gittiği her yerde öyle davranıyor

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt