Güccük müccük mikroskobik gara böcük dediğimiz adamlar sollarına trossardı sağlarına salahı nano hassasiyetle yerleştirdiler

Adamlar dedim, adamlar diyerek rakip takımın transferlerine hayıflandım 😲

Twitterda bu kez 'adamlar...' diye aratılan biz olacağız herhalde 😔

Lemina konusunda bence yanlis yapiyoruz

Takim da tutmak lazim cünkü cl ve lig de zorlu maclarda lemina’yi kullanmaliyiz

Torreira’nin satilmasi daha dogru olurdu aslinda ama hic gidecekmis gibi bir görüntü yok simdilik

Neden torreira diye soran arkadaslar olursa ocak ayindan bu yana babasinin saglik sorunlarindan dolayi ayrilmak istiyordu,ayrilmayi kafasina koydugu icin performansi düstü

Bu sezon ayni sekilde devam edecekse problem olur ama kafasini sifirlamis bir sekilde sezona hazirlanacansa kalabilir
bence net şekilde torreira gitmek isteseydi giderdi bu yaz. her türlü kolaylık yapardı ona yönetim. kafayı resetleyip kalmak istediğini düşünüyorum. konuşuldu kalıyor musun gidiyor musun diye kendisiyle ,o da net bir şekilde kalmak istediğini söyledi diye düşünüyorum.

Bu arada Mukau transferi için dün gereksiz bir tepki oldu bence. Eğer tepki gösterilen şey Mukau - Ugochukwu birlikte oynarsa 8 işini kim yapacak sorusu ise bunu anlarım, ama oyuncu gayet taş gibi oyuncu. Ona tepki gösterecek bir durum olmadığını düşünüyorum.

Ozetlerde racip yalin dilek dikkatimi cekti bu cocugu en kotu ptt liginden kesin oynayacagi takima kiralamak lazim
Recep zaten 1.5 sezondur Avusturya'da kiralıktı. Kiralanacaksa yine yurt dışına kiralanmalı. Ciddi bir sakatlık geçirdi orada, ona rağmen iyi dönmüş görünüyor.

leminanında gittiği denklemde hücuma can + enciso yaparsak 2 tane yabancı hakkı hala boşta kalıyor.

Oraya iyi bir stoper ve 8 numara transferi kusursuza yakın bir kadro çıkarır.

Bizim Lemina gidiyorsa esas Sara ile vedalaşmamız lazım onunla birlikte bence.

Çünkü safkan bir 8 istiyoruz ve Sara geçen sezonun sonunda muhtemelen ayrılıcam diye açık antrenmanlara bile çıkmadı. Kafası burada değil. Bu sene de elden çıkamazsa elimizde kalma ihtimali de yüksek.

Free Agent sakatlanmamış Kessie’de bu ligde baya iş yapar ama bütün ortasahayı siyahi fizikli topçu yapma işi de ne kadar sağlıklı emin değilim.

Jelerti düğün salonlarının önüne gönderelim de iki çocuk uçan balon buldum diye neşelensin.

Ss gibi bazı takımlar isteyebilir bu arada. Lig içinde sürekli oynayacağı bir takıma gitse de olur.

Nelssonu 5 milyona italyaya satamıyorsak, robertin takımına saplayalım şuan o profilde oyuncu eksikliği var onlarda.

Sara ve sallai’nin kalacağını düşünürsek :

Osimhen, torreira, Davinson, singo, sara, sallai, jakobs, saneyle beraber 8 yabancımız var şu anda.
Singo
Sallai
Sanchez
Jakobs
Torreira
Sara
Sane
Osimhen

U23: Lesley, Renato ve Enciso

3 yabancı hakkımız oluyor senin dediğin senaryoda (Can Uzun yabancı değil)

Dün yine gördük ki

Kadromuz yeterli
Transfere gerek kalmadı
HNXIwnDX0AArQN1.webp

Dün,herkes sonradan giren sağ bek Yusuf’u çok beğenmiş ama burda hiç yazılmamış. Çocuk yaşına göre baya atılgan görünüyor.

Davinson
Nelson
Jelert
Jacobs
Singo
Torreira
Nhaga
Ugochukwu
Lemina
Sara
Sallai
Sane
Osimhen

Totalde 13 tane yabancı var elinde. Nelson - Jelert’i asla düşünmediğinde 11 oluyor.

Bunun üstüne daha da transfere ihtiyacın varsa - ki var. Sol stoper - sol açık ve 2.forvet kesinlikle yabancı olmalı çünkü yerli kaliteli isim kalmadı.

10 numaraya Can Uzun’u yazdığında bu 3 isimi 2 tanesi u21 olacak şekilde kapatabiliyorsun. Mesela ismi çıkan oyunculardan gidersek

Ponoramenko u21 - mathiyas tel u21 - lucumi şeklinde kapatabiliyorsun.

Asıl sıkıntı burada, rakiplerin bu sene saçabildiği kadar saçmışken, senin yukarıda belirttiğin hamleleri yaptığında bile kadron tamamlanmış olmuyor. Bu yüzden manevra yapman lazım.

4 tane yabancıda daha manevra şansın var.

-Leminayı postalayabilirsin ki sözleşmesini uzatmadı henüz.
-Sara’yı satıp para kazanabilirsin ki kimse 30 falan vermiyor 23 civarına satarsan öpüp başına koy.
-Nhaga’yı kiralayabilirsin.
-Sallai’ye sürekli PL teklifi geldiği senaryoda Sallai’yi okutabilirsin.

Yani burada en mantıklı iş gelişimini daha iyi sürdürebilmesi adına, biraz da tecrübe kazanması için Nhaga’yı fiziksel mücadelenin aktığı bir lige oynama garantisi ile kiralamak gibi duruyor. Bence süre vermeyecek çünkü.

Bunun dışında Lemina’dan çıktığın anda Yusuf Akçiçek benzeri birini de indirmek kaydıyla Lemina’dan çıkmak ikinci hamle.

Sallai’den asla çıkacağını düşünmüyorum Singo ve Sallai ikilisinin CL performansları baya aktı hocaya göre çünkü.

Sara da teklif gelmediği için elimizde kalacak.

Hem Lemina hem Nhaga’dan çıktığında ise baba ortasaha indirmek kaydıyla iki ortasaha mı alacaksın nasıl kullanacaksın orası soru işareti.

Geri
Üst Alt