Beşiktaş'ın kadro daha iyi hale geldi bir tek hoca konusu soru işareti uyum sağlarlarsa daha zorlu rakip olacaklar.
Kadroya kalsak yine biz götüruruz dostum ama kırılganlaştık ve bu pasif yönetim hakkımızı savunamıyor. Aziz aç kurt gibi. Karanlık ilişkilerinide katarsak biz düşersek yedirmezler gibi. Baya acıktı soksoklar şampiyonluğa

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Para yoksa oyuncu satmayi becer. Onu bile yapamiyorlar. Git menajer bul bunu yapsin desen, benim bildigim Dursunun yönetime bunlara daha tüm komisyonlarini ödememistir diye herifler böyle teklife yaklasmiyordur bile. Bu adamin karsisini niye adam gibi bir aday cikmadi yav

Salah'ı kanattan ziyade sağ forvet gibi oynatırlarsa verim alırlar. Kanat için eski dinamizmi yok ama bitirici rolde bir araba gol atar

Kuşgiller olmayan limitleri ile transfer yapabiliyor ama limit problemi olmayan biz yapamıyoruz. Ya birileri parayı hep ediyor yada bizim paramız olduğu felan yalan

Millet patır kütür transfer indiriyor, biz 2 ay Icardi konuştuk, 1 aydır da lemina konuşuyoz. Arada yalandan bi oguçukvu indirdiler, başka da bişe yok.

Her yaz bu stresi çektirmek zorunda mısın be başkan?

Geri
Üst Alt