Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duran nerede kolpaci utanmaz
Geç bile kaldık. Her yangında bir transfer oluyor. 4 Eylül'e kadar en az 4 yangın daha lazım.Yangin baslamis gibi forumda
Bu Enciso nasıl oyuncu tam bilmiyorum . 30 milyona filan değer mi?
Bu piyasada ederBu Enciso nasıl oyuncu tam bilmiyorum . 30 milyona filan değer mi?
Hahahah avel yav bu Ank
Ağustosta falan hahahhaha
Ulan ağustostan sonrasi mi var dingil.
Bjknin teklifi sonrası bizden 2 milyon daha istiyorsa yürüsün gitsin, zaten bjk sever bizim artıklarımızı toplsmaya tam onlara göre iş.Lemina kemerburgazın kapısından giremez artık ipler koptu
Ağustosta falan hahahhaha
Ulan ağustostan sonrasi mi var dingil.
Alsın olm o zaman ne tantana yapıyor
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yenildiği zaman takımına daha çok bağlanmıyorsa biri taraftar değildir.Forumda anlamadığım 2 konu var GS yönetimini transferde eleştirmek için rakiplerin transferinin övülmesi. M. Salah bize yazıldığında bitik diyenler şimdi övüyor bunu anlamıyorum, bize yazılırken istemeyenlerin şimdi de bu transferi övmemesi lazım gibi geliyor bana. 2. noktada GS'den bundan sonra bir şey almayacağım diyenler. GS sevginiz 1 şampiyonluk olmadan yada transferle bitiyorsa zaten sorun başkadır. GS'ye destek olmaya devam ederken de başkan ve yönetimin içinde geçebilirsiniz. Hatta statta çeşitli şekilde yapılacak toplu protesto her şekilde çok daha etkili olur ve daha hızlı yayılır. Yönetimin gidişi o şekilde daha fazla hızlanır. Bu iki konu GS'de taraftarların artık taraftar gibi değil müşteri gibi olduğu izlenimini veriyor. Tabi bunda yönetimin de büyük katkısı var.