Salah’ı doğru kullanılırsa Mertens katkısı verir bize geldiği dönemde Napoli’de 11’i kaybetmişti ve düşüşteydi ama gelip 2 sene yaratıcılık anlamında inanılmaz üst seviye katkı verdi

Gardi nin olmadığı denklemde bok gibi bir transfer komitemiz var. Gerçekten rezillik yav

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjkden bişi olmaz da, olursa da ordaki en büyük x faktör italiano bence. Bu adamları oynatabilirse, takım yaratabilirse etkili olabilirler

herşeyin bir bedeli var 4 sene üst üste şampiyon olmamızın bedelide hala dursun özbekin başkan abdullah kavukçununda transferden sorumlu yönetici olması.Samimi söylüyorum bu kdar başarı esnasında dursun yerine herhangi bir başkası başkan olsaydı şuan Türkiyenin bayerni değil avrupanın Galatasarayı olurduk.Ödediğimiz bedel dursun olduğu için çok ağır gerçekten.Özhan canaydın geldiğinden daha kötüsü olamaz dedim adnan polat başkan oldu daha kötüsü olamaz dedim Burak elmas geldi yok abi bu zirvedir dedim kenarda duran bizi avrupadan men ettiren otel faturaları için kulübe ihtar çeken dursunu unutmuşken yine o geldi dursundan daha kötüsü olamaz .

bjk gelişse de rakip yine fener
ön tarafı epey skorer oldu
geçen sene asensio çok baş ağrısı olmuştu sakatlanana kadar. bir de greenwood geldi.
açıkçası fenerin ön tarafının gol potansiyeli bizden yüksek
bizde osi hariç 10 gol yazılacak adam yok.
skorer 10 no lazım

Maaş için gelecekse Araplara gider gelmesi için 20 civarı lazım

Belki yanlis hatirliyorum ama galiba bi yerde Bruno'nun Arabistan'da yasamak istemedigine dair biseyler okumustum, hani Araplarin yeni yeni para sactigi dönemler. Gerci simdi fikri degismis olabilir tabi.

Yönetim Bruno'yu yoklamali en azindan. Imkan varsa zorlayalim.

Geri
Üst Alt