herşeyin bir bedeli var 4 sene üst üste şampiyon olmamızın bedelide hala dursun özbekin başkan abdullah kavukçununda transferden sorumlu yönetici olması.Samimi söylüyorum bu kdar başarı esnasında dursun yerine herhangi bir başkası başkan olsaydı şuan Türkiyenin bayerni değil avrupanın Galatasarayı olurduk.Ödediğimiz bedel dursun olduğu için çok ağır gerçekten.Özhan canaydın geldiğinden daha kötüsü olamaz dedim adnan polat başkan oldu daha kötüsü olamaz dedim Burak elmas geldi yok abi bu zirvedir dedim kenarda duran bizi avrupadan men ettiren otel faturaları için kulübe ihtar çeken dursunu unutmuşken yine o geldi dursundan daha kötüsü olamaz .
Bu kadar da değil be kardeşim ya
Tmm biz de eleştiriyoruz da bu kadar da değil ya

İcardi osimhen mertens sanches sane zaha ziyech (performansı geç, geldiğinde herkesin ağzı kulaklarındaydı). Apo torreira sergio zaniolo.

4 senedir şampiyon neticesinde

Yani her transfer dönemi aynı mevzular. Abarttıkça abartılıyor.

Ne yani burak elmastan daha mı kötü şimdi senin mantığına göre

Olcak iş değil

Alakası yok buna bas bayağa kulübünü sevmekten vazgeçmek denir. Taraftarın kulübe bağlılığının zayıf olduğunu gösterir. Yani hiç bir zaman Dortmund, Manu gibi kulüplerin yanına yaklaşamayacağımızı daha net anlamış oluruz. .
Gs taraftarı uçlarda tepki göstermeyi ve protesto etmeyi seviyor.belki de başarının sebebi de bu.

HNbKAWRXEAAIrDb.webp

Gs taraftarı uçlarda tepki göstermeyi ve protesto etmeyi seviyor.belki de başarının sebebi de bu.
O uçlarda tepki işini statta başardığımızda ve yönetime tepki diye takıma zarar vermezsek GS için daha iyi olur. GS taraftarı takıma bağlı olmalı kötü günde de takımın yanında olmayı bilmeli. Takımın yanında olmak yönetimin yanında olmak anlamına gelmez yönetime en etkili tepki stattan taraftarın büyük bölümünün organize yapacağı tepkidir. Düşünsene istifa temalı çarpıcı bir koreografi her yerde ses getirir. Unutamazlar onu rüyalarına girer.

Diğer yerlerde transfer sezonu bitip kimsenin almadığı topçuları kiralamayı planlayıp parayı repo vb yerlerde işleteceklerini her tecrübeli cimbomlu bilir.

Geri
Üst Alt