Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 4.594
- 1.474
- 2.223
Yav salah dededen bi halt olmaz. Herifin ayakta duracak hali yok... 35 yasinda kanat oyuncusumi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağustosta falan hahahhaha
Ulan ağustostan sonrasi mi var dingil.
Hemen beyin jimnastiği yapalım
Romero
Ruiz
Olmo
Banea
Laporte
Vsvs derken Almada gelir
Bu kadar da değil be kardeşim yaherşeyin bir bedeli var 4 sene üst üste şampiyon olmamızın bedelide hala dursun özbekin başkan abdullah kavukçununda transferden sorumlu yönetici olması.Samimi söylüyorum bu kdar başarı esnasında dursun yerine herhangi bir başkası başkan olsaydı şuan Türkiyenin bayerni değil avrupanın Galatasarayı olurduk.Ödediğimiz bedel dursun olduğu için çok ağır gerçekten.Özhan canaydın geldiğinden daha kötüsü olamaz dedim adnan polat başkan oldu daha kötüsü olamaz dedim Burak elmas geldi yok abi bu zirvedir dedim kenarda duran bizi avrupadan men ettiren otel faturaları için kulübe ihtar çeken dursunu unutmuşken yine o geldi dursundan daha kötüsü olamaz .
@Veli Baltacıbeşiktaş bu transferle salaha erdi diyebilir miyiz?
Icardide dususteydi geldi 2 sene samp yapti gittiOha lan salah ne çok övülmüş
Bi cacık olmaz ya
Abartılacak bir durumu yok
Serbest düşüşte bence
29-30 yaşındaydı. Neyse bakıcazIcardide dususteydi geldi 2 sene samp yapti gitti
Gs taraftarı uçlarda tepki göstermeyi ve protesto etmeyi seviyor.belki de başarının sebebi de bu.Alakası yok buna bas bayağa kulübünü sevmekten vazgeçmek denir. Taraftarın kulübe bağlılığının zayıf olduğunu gösterir. Yani hiç bir zaman Dortmund, Manu gibi kulüplerin yanına yaklaşamayacağımızı daha net anlamış oluruz. .
- Erdem - Gardi = panikGardi nin olmadığı denklemde bok gibi bir transfer komitemiz var. Gerçekten rezillik yav
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O uçlarda tepki işini statta başardığımızda ve yönetime tepki diye takıma zarar vermezsek GS için daha iyi olur. GS taraftarı takıma bağlı olmalı kötü günde de takımın yanında olmayı bilmeli. Takımın yanında olmak yönetimin yanında olmak anlamına gelmez yönetime en etkili tepki stattan taraftarın büyük bölümünün organize yapacağı tepkidir. Düşünsene istifa temalı çarpıcı bir koreografi her yerde ses getirir. Unutamazlar onu rüyalarına girer.Gs taraftarı uçlarda tepki göstermeyi ve protesto etmeyi seviyor.belki de başarının sebebi de bu.
Aman Ahmedim sıkıntıdan kendine bir şey yapmayasınTransfersizlikten çıldırdım...