Takımda Brahim Diaz'ı ister misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    136
  • Anket kapatılmış .
Başkan 4 sene şampiyon olduk, transfer geçiyor diye tepki vermeyin diyor. Adam hala plansizliga yapılan tepkiyi bile doğru anlamıyor. Abdullah Kavukçu 500 milyon Euro bütçe var diye kameralara konuştu. Şimdi çıkıp, neden transfer yapmıyoruz diye çıkıp konuşacak. Rakiplerin yönetim kadrosu her şekilde ceplerinden para veriyor. Aziz ve ekibi 65 milyon Euro vermişler. Bjk de rahmi Koç her feryadlarinda şak diye para veriyor. Bizim gsiad ise anca show kisminda. Ulan bari faiz olmadan bir fon kurun Galatasaray transferlerinde kullansın. Galatasaray iyi ise show kisminda olanlar asıl zararı verenler.

Bekliyoruz

images

Nasil futbol izliyorsunuz anlamiyorum. Ligde fenerin malliklari olmasa hic sansimiz olmazdi. Sadece ligde aldigimiz puan sayisina bak, ya da oyuna bak. Bir cok anadolu takimi bizi rezil etti. Ugurcan’in performansi sayesinde kurtardik. Bak acik soyluyorum. Su an transferi durdursunlar ve ligi baslatsinlar, sampiyon falan olamayiz.
99 puan toplayan bir takım nasıl şampiyon olamaz? Sorusu gibi bir mesaj.

Kesin bunlara yabancı sınırını değiştireceğiz dediler yaptıkları transferlerin başka anlamı yok çünkü. Sınırı düşünen bir biz varız enayi yerine konmayız umarım

rakipler iyi transferler yapmaya başladı işe uyandılar artık

bizde kadroyu korurken üstüne iyi transferler yapmalıyız

ilüzyona kapılırsak iş zor

Geri
Üst Alt