Takımda Brahim Diaz'ı ister misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    136
  • Anket kapatılmış .
Hadi şimdi güzel bir GS gazetecisi gibi sallayayım. Cole Palmer, GS transfer listesinde Chelsea 70 istiyor. GS pazarlıklara 55+bonus+pay öneriyor. Palmer'a yıllık bonuslarla 15 milyon civarına anlaşıldı :asd:
Ancak başkan özbek bu parayı vermek istemiyor biraz bekleme taraftarı

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fight-club.gif

Erden timuru uzaylılar mı atadı. Son onay başkandan geçmiyor mu? İstese torreira mertens icardi vs. veto etmez miydi?

Yahu bu ülkede 10m maaş veren, 21m maaş veren ilk adam dursun be

O kadar düşmanca yaklaşıyorsunuz ki, dursun savunuyor durumuna düşüyoruz

Biraz sakin yahu

Ter transfer dönemi aynı mevzular
Erden Timur’un kulupten uzaklasmasini saglayan adamdan bahsediyoruz. Tutunacak dalim kalmadi derken Dursun’dan bahsediyordu.
Neyse sen ona guvenirsin ben guvenmem. Zaman herseyi gosterecek. Umarim siz hakli cikarsiniz. Sonucta hepimizin istedigi sey ayni. Kulubun ilelebet basarisi.

Bu Nantes’deki eleman çok cılız ve ağır iş yapmaz. Stancu gibi anadolu takımlarında büyük iş yapar ama büyük takım oyuncusu değil.

Hızlı değil fizikli değil ikili mücadele işi yok. Attığı gollerin çoğunda geniş alanda topla buluşuyor. Bizim maçların 70 dakikası falan kapalı savunmayı çözmeye uğraşıyoruz. İleri o yüzden bir tane zebellah lazım.

Agir olduguna emin misin? Bana videolar da hic öyle agir gibi gelmedi ve birde sunu buldum

Top Speed 36.17 km/h

Bu Nantes’deki eleman çok cılız ve ağır iş yapmaz. Stancu gibi anadolu takımlarında büyük iş yapar ama büyük takım oyuncusu değil.

Hızlı değil fizikli değil ikili mücadele işi yok. Attığı gollerin çoğunda geniş alanda topla buluşuyor. Bizim maçların 70 dakikası falan kapalı savunmayı çözmeye uğraşıyoruz. İleri o yüzden bir tane zebellah lazım.
Adamın en önemli özelliği hızı, dinamizmi 👀

Hergün yeni isimler cikiyor bu demek oluyorki elimizde hic bir liste yok, menajerler ne öneriyorsa onlara teklif sunuyoruz

Ben abline hızını beğendim. Encisonun da iyi ortalarını beğendim. Opsiyonlu kiralık veriyorlarsa tüm yabancı transferleri Fransa'daki gencolardan yapıp üstüne vade dolunca parayla iyi yerli toplayalım.

Yaş skalası yülsekte olsa Tr de iş görürler bu sene. Gömü falan mı buldular? Asıl soru bu

SM G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu cahiller her 10 senede bir böyle kadro kuruyolar. Sonra toparlaması 15 sene sürüyo. Ulan hadsizler siz kimsiniz

Şampiyon olamazsan ki olamıcaksın. Nasıl ödüceksiniz bu adamları

Sonra rafa gibi adamları kötülemek için basının önüne atarsınız

Geri
Üst Alt