Takımda Brahim Diaz'ı ister misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    136
  • Anket kapatılmış .
Hirsiz oldugu mumkun ancak parayi insaat projelerine yatirmis olmalari da mumkun. Bu arada TR’de ihalelerin olus sekli de hirsizliga her zaman aciktir zaten.
herhangibir kulüpte başkan olupta fakirleşen tek adam Özhan Canaydındır diğerlerinin alayı daha da zenginleşmişlerdir

yalandır yüksek ihtimal
ama bons verebilsek bile ben diaz'ın buraya gelmek isteyeceğini sanmıyorum.
real'den gitse bile baba takımlarda oynayabilecek bir adam
Niye gelmesin Allah aşkına
Kimler geldi bu lige gelir de
Bu tip adamlar sadece paraya gelmez
Gidip mesai harcayıp projeyi anlatacaksın.
Biz kısa sürede CL finali hedefliyoruz sen bu takımın önemli parçası olacaksın filan bir proje koymak lazım Erden Timur dan sonra bunu yapacak yönetici yok

eee tamam işte fener bizden de kötüydü. Demek ki biz daha iyiydik. Ne seviyorsunuz insanların emeklerine leke sürmeyi
Emege leke surmekle ne alakasi var? Herseye pembe gozlukle bakacagima onlem alip sorun olusmadan cozerim. Bu takimin net yenilenmeye ihtiyaci var. Yenilenme olmazsa ben mesajlarinizi sezon arasi gorecegim.

Oraya çıktıysak 90 m Euro + 15 m Euro maaşa Kenan Yıldız hayırlı olsun derim
250 milyon euro sözlü teklif yapalım bütün Avrupa noluyor ulan desin. valla iyice kafayı yedik her transfer sezonu işkence gibi geçiyor. Ne cepten para koyar ne kulübün haklarını savunur. 10 şey söylüyor 9'u yalan yav karşısına aday da çıkmıyor ne zaman bitecek bu döngü bilmiyorum.

14 ağustos'ta ilk resmi maçımıza çıktığımızda hala transfer gelmemiş olursa sosyal medya yangın yeri olur

Nasil futbol izliyorsunuz anlamiyorum. Ligde fenerin malliklari olmasa hic sansimiz olmazdi. Sadece ligde aldigimiz puan sayisina bak, ya da oyuna bak. Bir cok anadolu takimi bizi rezil etti. Ugurcan’in performansi sayesinde kurtardik. Bak acik soyluyorum. Su an transferi durdursunlar ve ligi baslatsinlar, sampiyon falan olamayiz.
E uğurcanı dursun aldı 😁

Bu Nantes’deki eleman çok cılız ve ağır iş yapmaz. Stancu gibi anadolu takımlarında büyük iş yapar ama büyük takım oyuncusu değil.

Hızlı değil fizikli değil ikili mücadele işi yok. Attığı gollerin çoğunda geniş alanda topla buluşuyor. Bizim maçların 70 dakikası falan kapalı savunmayı çözmeye uğraşıyoruz. İleri o yüzden bir tane zebellah lazım.
Kanat olarak çok beğendim ben santrafor yedeği olarak da uzaktan ve dar açıdan gollerini beğendim. Geniş alandan geldiği pozisyonlar sağ kanat oynadığı pozisyonlar ve geniş alandan geldiği pozisyonlarda gayet hızlı. Can ve enciso ile birlikte gelirlerse ben ön taraf için okeyim. Arka tarafa da kessie koopmeinera vb tarzı adamlara fitim. Beklentiyi yükseltip son gün panik transferine kalmayı istemiyorum. Son gün fırsat çıkarsa birini kiralar fırsata bakarız.

Emege leke surmekle ne alakasi var? Herseye pembe gozlukle bakacagima onlem alip sorun olusmadan cozerim. Bu takimin net yenilenmeye ihtiyaci var. Yenilenme olmazsa ben mesajlarinizi sezon arasi gorecegim.
Yahu olunan şampiyonluğu fenere bağlıyorsun dümdüz emeğe leke sürüyorsun. Avrupa da hem 16 yaptın hem ligde şampiyon olduk hepi topu 15-16 oyuncu ile.
Transfer lazım mı? Evet
Topçuların bileğinin hakkı ile şampiyon oldu ama fenerin bu işle alakası yok. Adamlar ligde 2 maçta da seni yenemedi.
Neyi göreceksin sezon arası? Kimse transfer lazım değil demiyor ama şampiyonluğu fenere bağlamıyor. Ne çok seviyorsunuz feneri

Yahu olunan şampiyonluğu fenere bağlıyorsun dümdüz emeğe leke sürüyorsun. Avrupa da hem 16 yaptın hem ligde şampiyon olduk hepi topu 15-16 oyuncu ile.
Transfer lazım mı? Evet
Topçuların bileğinin hakkı ile şampiyon oldu ama fenerin bu işle alakası yok. Adamlar ligde 2 maçta da seni yenemedi.
Oldu tamam lekeledim. Mutlu olmussundur simdi.

250 milyon euro sözlü teklif yapalım bütün Avrupa noluyor ulan desin. valla iyice kafayı yedik her transfer sezonu işkence gibi geçiyor. Ne cepten para koyar ne kulübün haklarını savunur. 10 şey söylüyor 9'u yalan yav karşısına aday da çıkmıyor ne zaman bitecek bu döngü bilmiyorum.
yeryüzünde bizim takımdan başka bu sözlü teklif tabirini kullan başka bir takım muhabiri var mıdır ? ben ne febejeke de ne lazyo muhabirlerinde bu sözlü teklif olayını duymadım.Bizim muhabirimsilere özgü bir kavram bu bence

Yenilenme 13. Bitirilen sezondan sonra olur. Buna yenilenme değil de güçlendirme veya yeni enerji gibi terimler denebilir. Motive edici şeyler lazım denebilir

Bu arada 13. bitirilen sezondan sonra da yenilenme ve şampiyonluk yine bu başkanla oldu.

Biraz itidalli olmakta fayda var

yeryüzünde bizim takımdan başka bu sözlü teklif tabirini kullan başka bir takım muhabiri var mıdır ? ben ne febejeke de ne lazyo muhabirlerinde bu sözlü teklif olayını duymadım.Bizim muhabirimsilere özgü bir kavram bu bence
1 tane adam gibi muhabir yok ki özellikle 2-3 yalaka var yıllardır yönetimi yalıyorlar herifler ona rağmen bir b.k bilmiyor. Ne çapsız salak herif bunlar yav

Geri
Üst Alt