Takımda Brahim Diaz'ı ister misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    136
  • Anket kapatılmış .
Hoca geçen sezon iki Liverpool maçında sahaya Sane'siz çıkmıştı. Hoca'yı tanıyorsam yeni sezon planlarında Sane'yi düşünmüyor. Hatta iyi bir ikinci santrafor alırsa bu kez üçlüye dönmeyi bile düşünüyor olabilir. Sane'den kurtulmak o açıdan önemli olur.
Sola yapılacak transferin kanat bek orijinli olabileceğini düşünüyorum. Arkasında da Eren ve Kazımcan olur. Belki Jakobs da satılabilir.
İlginç günler yaşayacağız transferde.

Yahu olunan şampiyonluğu fenere bağlıyorsun dümdüz emeğe leke sürüyorsun. Avrupa da hem 16 yaptın hem ligde şampiyon olduk hepi topu 15-16 oyuncu ile.
Transfer lazım mı? Evet
Topçuların bileğinin hakkı ile şampiyon oldu ama fenerin bu işle alakası yok. Adamlar ligde 2 maçta da seni yenemedi.
Neyi göreceksin sezon arası? Kimse transfer lazım değil demiyor ama şampiyonluğu fenere bağlamıyor. Ne çok seviyorsunuz feneri
Emrah haklı. Konu kapanmıştır

Yönetime güvenmek istiyorum. 5 Eylülde en iyi kadro yine bizde olacak.

Yenilenme 13. Bitirilen sezondan sonra olur. Buna yenilenme değil de güçlendirme veya yeni enerji gibi terimler denebilir. Motive edici şeyler lazım denebilir

Bu arada 13. bitirilen sezondan sonra da yenilenme ve şampiyonluk yine bu başkanla oldu.

Biraz itidalli olmakta fayda var
Erden Timur olmasa o yenilenme Cenk Ergun veya kardesi ile olacakti…

Bu haberleri dursun ortamı hazırlamak için mi salıyor yav?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arasında fondaki paranın vadesi yanlış hesaplandığı için para harcanmayacak denmişti. Fondaki paranın vadesini bekliyorlardır. Ucuz hesapçı köylü kurnazlığı. Transferle yatırım yapıp başarıyla ve ticaretle kazanmak yerine emeksiz garanti çok daha azına razı olma vizyonsuzluğu. Köylü kafası. Nerede eğitim alınırsa alınsın köylü kafası 3 nesilden önce değişen bir şey değil ne yazık ki. Yönetimdeki çoğunluk da bu kafadan sanırım.

Erden Timur olmasa o yenilenme Cenk Ergun veya kardesi ile olacakti…
Erden timuru uzaylılar mı atadı. Son onay başkandan geçmiyor mu? İstese torreira mertens icardi vs. veto etmez miydi?

Yahu bu ülkede 10m maaş veren, 21m maaş veren ilk adam dursun be

O kadar düşmanca yaklaşıyorsunuz ki, dursun savunuyor durumuna düşüyoruz

Biraz sakin yahu

Ter transfer dönemi aynı mevzular

Kampa forvet yetiştirme işinin yalanlaşma aşamasında olduğumuzu gözlemiyorum

Geri
Üst Alt