Dursun başgana biat edin
b045ed47379dc20bc5c46b368e2532a4.jpg

Yahu yalan söylüyorlar halen ne Bruno'su arkadaşlar

Uyanın yahu yemeyin artık bu numaraları

DURSUN İSTİFAAAAA

Bruno gibi bir oyuncuya talipsek bütün para ona gideceği için diğer transferlerde farklı satın alma yöntemleri kullanılabilir ama Bruno gelir mi, o bütçe bizde var mı, United satar mı, bilemedim.
Palmer muhabbeti doğruyorsa sözleşmesinin son senesine girecek Bruno'dan bonservis kazanmak isteyeceklerdir ki Bruno takımın açık ara en yüksek maaş alan oyuncusu

Futbolda Erden Timur’un mirası ve Osimhen piyangosu ile bir şekilde şampiyon oluyoruz. Diğer branşlar acınacak durumda. Masada zerre kadar ağırlığımız yok, her türlü operasyonu rahatça çekiyorlar bize.

120 yıllık kulübü beceriksiz bir otelci ve onun belirlediği iş bilmezlere bırakırsan, futbolu bir simitçiye emanet edersen böyle olur işte.
+Okan hoca faktörü

Yönetim belki de en akıllı transfer sezonunu geçiriyor finansal anlamda

kiralık zorunlu satın alma yöntemi gsmiz icin win win durumudur

lang asprilla boeyde bu sistemin iyiligini gördük

cukcukuyuda böyle aldık

20 30 verip direk alıp singo jelert gibi laf yiyeceklerine bu formül üzerinden transfer deniyorlar

buda paramız mı yok diye aglamaya sebep oluyor..

Hayır paramız var ama sokaga atacak paramız yok.. zorunlu opsiyonlu ile anlastıgımız vakit geri dönüş her zaman vardır

Ha bruno ve can transferi için demiyorum bunu, katkı verecegi şüpheli tutup tutmayacagı belli isimlere diyorum

Yönetim belki de en akıllı transfer sezonunu geçiriyor finansal anlamda

kiralık zorunlu satın alma yöntemi gsmiz icin win win durumudur

lang asprilla boeyde bu sistemin iyiligini gördük

cukcukuyuda böyle aldık

20 30 verip direk alıp singo jelert gibi laf yiyeceklerine bu formül üzerinden transfer deniyorlar

buda paramız mı yok diye aglamaya sebep oluyor..

Hayır paramız var ama sokaga atacak paramız yok.. zorunlu opsiyonlu ile anlastıgımız vakit geri dönüş her zaman vardır

Ha bruno ve can transferi için demiyorum bunu, katkı verecegi şüpheli tutup tutmayacagı belli isimlere diyorum

lesley, ponaremonko filan için bence de doğru

ama bizim net almamız gereken oyuncu sayısı tahmin edilenden fazla bu yüzden hem para harcamalılar hem de geç kalmamalılar

en az 3-4 tane direkt 11e atacak seviyede adam lazım ki özellikle 10 numara filan hiç riske edilmemeli

Bruno Fernandez’in maddi olarak geri dönüşü olmaz ama tarih 5,6,7. kez arda arda gelen şampiyonluk rekorlarını yazar

lesley, ponaremonko filan için bence de doğru

ama bizim net almamız gereken oyuncu sayısı tahmin edilenden fazla bu yüzden hem para harcamalılar hem de geç kalmamalılar

en az 3-4 tane direkt 11e atacak seviyede adam lazım ki özellikle 10 numara filan hiç riske edilmemeli
3 4 oyuncu lazım dıyon kımse torreirayı keseyım demıyor dostum
kımın yerıne 11 e oyuncu alacaksın?
şuan 11 icin olmazsa olmaz sadece 10 numara gibi görunmekte
yedek olarak stoper kanat 2. forvet

Geri
Üst Alt