Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.616
- 12.804
- 2.868
Dursun başgana biat edin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Palmer muhabbeti doğruyorsa sözleşmesinin son senesine girecek Bruno'dan bonservis kazanmak isteyeceklerdir ki Bruno takımın açık ara en yüksek maaş alan oyuncusuBruno gibi bir oyuncuya talipsek bütün para ona gideceği için diğer transferlerde farklı satın alma yöntemleri kullanılabilir ama Bruno gelir mi, o bütçe bizde var mı, United satar mı, bilemedim.
Var. Bruno Fernandes'e geri dönüşü olmayacak 3-4 yıllık 100-120 milyon euro gibi bir para bağlayacağız diye korku var.korku var mı
Tüm dünya devreye girer ArasımPalmer muhabbeti doğruyorsa sözleşmesinin son senesine girecek Bruno'dan bonservis kazanmak isteyeceklerdir
Her taraftarın yapması gereken bir görev
+Okan hoca faktörüFutbolda Erden Timur’un mirası ve Osimhen piyangosu ile bir şekilde şampiyon oluyoruz. Diğer branşlar acınacak durumda. Masada zerre kadar ağırlığımız yok, her türlü operasyonu rahatça çekiyorlar bize.
120 yıllık kulübü beceriksiz bir otelci ve onun belirlediği iş bilmezlere bırakırsan, futbolu bir simitçiye emanet edersen böyle olur işte.
kulübünün al-cimbom olmadığının farkında olan makul bir gsliVar. Bruno Fernandes'e geri dönüşü olmayacak 3-4 yıllık 100-120 milyon euro gibi bir para bağlayacağız diye korku var.
Yönetim belki de en akıllı transfer sezonunu geçiriyor finansal anlamda
kiralık zorunlu satın alma yöntemi gsmiz icin win win durumudur
lang asprilla boeyde bu sistemin iyiligini gördük
cukcukuyuda böyle aldık
20 30 verip direk alıp singo jelert gibi laf yiyeceklerine bu formül üzerinden transfer deniyorlar
buda paramız mı yok diye aglamaya sebep oluyor..
Hayır paramız var ama sokaga atacak paramız yok.. zorunlu opsiyonlu ile anlastıgımız vakit geri dönüş her zaman vardır
Ha bruno ve can transferi için demiyorum bunu, katkı verecegi şüpheli tutup tutmayacagı belli isimlere diyorum
3 4 oyuncu lazım dıyon kımse torreirayı keseyım demıyor dostumlesley, ponaremonko filan için bence de doğru
ama bizim net almamız gereken oyuncu sayısı tahmin edilenden fazla bu yüzden hem para harcamalılar hem de geç kalmamalılar
en az 3-4 tane direkt 11e atacak seviyede adam lazım ki özellikle 10 numara filan hiç riske edilmemeli