Takımda Brahim Diaz'ı ister misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    136
  • Anket kapatılmış .
IMG_8361.webp

Saka mi bu abi

Bayadir toplanti yapmiyorlardi. Durun hele bi toplanti yapsinlar sonra 1 hafta durum degerlendirmesi yapip 1 toplanti daha yapsinlar. Agustosa girelim hele ondan sonra yavas yavas hal hatir sorariz sonra bi toplanti daha en son bi teklif sunup maliyeti tahminimizden yuksek cikinca alternatifin alternatifine gideriz

Screenshot_20260719_021604_X.webp

Bayadir toplanti yapmiyorlardi. Durun hele bi toplanti yapsinlar sonra 1 hafta durum degerlendirmesi yapip 1 toplanti daha yapsinlar. Agustosa girelim hele ondan sonra yavas yavas hal hatir sorariz sonra bi toplanti daha en son bi teklif sunup maliyeti tahminimizden yuksek cikinca alternatifin alternatifine gideriz

Ekli dosyayı görüntüle 328873
hala toplantı yapıyorlar çıldıracağım

Ekli dosyayı görüntüle 328873
çay içip kek poğaça yiyip dağılacaklar yine galiba

Şu durumu küfür etmeden farklı bir kelimeyle açıklamak için alim olmak lazım. Çok sert şekilde galiz küfürleri hak ediyorlar hem de en derinine kadar yeter ulan İstifa İstifa İstifa !

Bruno yem
Tel cöp
Ponomarenko maliyeti yüksekmis
Frankfurt bizi soyacak
Icardi gitti
Lemina sorunlu

Hayat bitti

Üst üst de besinci sampiyonlugu kimse istemiyor heralde? Böyle tarihi bir firsat bir daha ne zaman eline gececek. Suanki kadro.ile mümkün gözükmüyor bu. Yangin yerine dönmesi gerek. Kimse sizden Superstar istemiyor, isini yapacak adamlar bulun. Sonradan yedekten girip bos bos gezen degil girdimi etki yaratacak adamlar getirin. Kendini kanitlamak isteyen kiralik oyuncular getirin. Bu kafayla tas catlasa bir iki transfer daha yapip kapatirlar, sonra Lig CL baslasin sakatliklar baslasin görün bakalim nasil digerlerini geriden takip ediyoruz

Dün gece bi gs space odasını dinledim. Fenerli de olsa aynı gerçi. İnsan Galatasaray'lı diye daha akıllı olmuyor işte.

Ben bu kadar memnuniyetsiz, ne kendi takımının ne kendi oyuncusunun kıymetini bilmeyen güruh görmedim dün o odadakiler kadar.

Geri
Üst Alt