Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.574
- 12.050
- 808
Nereden baksan iyi transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence okan buruk illa Bruno olsun diye ısrar ettiğini düşünmüyorum o biraz yönetimdeki isim sevdalılarının ısrarı. Okan buruk'un en çok istediği Bence Can'dir elini çok rahatlatıyor çünkü.Zalewski denen mal vardi bi de senelik 2 milyondan başlayıp 4e kadar çıkmıştık da gelmemişti.
Okanda da suç var. Brunoyu istiyorum diyor. Abicim gelmez bu adam gelmez hayal aleminden cikin. Enciso gelmek istiyor mu bunu alın diyeceksin. Genis kadro istiyorum diyor ama gecen seneden bile daha dar bir kadrosu olacak. Üç ay boyunca gelmeyecek adamlarin pesinde koşarak guzel genis kadro kurarsınız. Plan, program vs hicbir sey yok. Senelerdir böyle.
Bi de yabanci sayısı diye agliyorlardıUlan siz daha 10. adami alamıyorsunuz 12 olsa rakipler daha avantajliymis. Simdi adam göndermekle ugrasacaklar. Gene eğrisi doğrusuna geldi bize yaradi. Ne kadar komik bir futbol akli.
Son dakika : Transferde gaza basan Galatasaray'ın, gaz teli koptu.
Bu arada uA nin aciklamasindaki dili yanlis biluyorum, hedefi demeyeyim de basari citasini dusuk tutan bir mesaj.
Bu maas butceleri, son 4 yilda harcanan paralar ligdeki 5 senelim rekordan daha ustunu hedeflemesi gerekir. 5 sene ust usteyi vurgulamak hedefi kucuk tutmak gibi hissettiriyor bana.
Avrupa ve ligdeki basarili surec demek daha dogru bana gore.