Icardi'nin ayrılmasını bile 10+4 sebebiyle yapan bir yönetimden ne bekliyoruz ki ?

ben ki her sene itidalliyimdir takıma güvenirim ve rakiplerin her sene abartıldığını düşünürüm ama bu sene farklı

galatasarayın 18 oyuncusu var lemşna kalırsa 19.. ben kaan ilkay ve ardayı yok sayıyorum..bunların varlığı yokluklarından zararlı çünkü oyuncun var zannediyorsun

üstelik bu 18 adam mevkisel olarak homojen de değil bazı mevkilerde neredeyse oyuncu yok, orta saha gibi kalabalık görünen yerde de ahenk yok

bir de yönetimin tavrı, çıkan isimlerin sıradanlığı, hocanın yüzündeki endişe ve maalesef 4 oyunuicu alacağız gibi sayısal olarak bile geniş kadro hedefiyle çelişen açıklamalar beni çok endişeye sevkediyor

Bi de yabanci sayısı diye agliyorlardı :D Ulan siz daha 10. adami alamıyorsunuz 12 olsa rakipler daha avantajliymis. Simdi adam göndermekle ugrasacaklar. Gene eğrisi doğrusuna geldi bize yaradi. Ne kadar komik bir futbol akli.

Zalewski denen mal vardi bi de senelik 2 milyondan başlayıp 4e kadar çıkmıştık da gelmemişti.

Okanda da suç var. Brunoyu istiyorum diyor. Abicim gelmez bu adam gelmez hayal aleminden cikin. Enciso gelmek istiyor mu bunu alın diyeceksin. Genis kadro istiyorum diyor ama gecen seneden bile daha dar bir kadrosu olacak. Üç ay boyunca gelmeyecek adamlarin pesinde koşarak guzel genis kadro kurarsınız. Plan, program vs hicbir sey yok. Senelerdir böyle.
Bence okan buruk illa Bruno olsun diye ısrar ettiğini düşünmüyorum o biraz yönetimdeki isim sevdalılarının ısrarı. Okan buruk'un en çok istediği Bence Can'dir elini çok rahatlatıyor çünkü.

Su ana kadar olan surecte, hoca transfere bakis acisini belli ettigi icin yuzde 100 yonetim surecinde sorun oldugu belli(yani transferin icinde hoca yok mu, o da sorunlu degil mi bir noktada denebilir)

Fakat hoca zaten gecen hafta 4 belki 5 transferi isaret etti. Icardi konusunda da durusunu anladik.

Sportife kadrosuna bakinca su an sitede hala guncellenmemis bir tablo var sanki. Nihat kirmizilar falan gorunuyor hala...

1000059228.webp

Kavukcu haric hangisi gorusme yapar , ucaga atlar gider gibi geliyor size mesela? Ki zaten guncel degil gibi geldi bana - bi eray yazgani gorunsun diye mi eklemisler ne yapmislarsa.

Bi de yabanci sayısı diye agliyorlardı :D Ulan siz daha 10. adami alamıyorsunuz 12 olsa rakipler daha avantajliymis. Simdi adam göndermekle ugrasacaklar. Gene eğrisi doğrusuna geldi bize yaradi. Ne kadar komik bir futbol akli.

Şu an yabancı kontenjanı 8+2 olsa keşke bizi zerre bozmaz, rakipler pert olur
Neyine güvenerek 12+4 olsun falan dedi bu yönetim hala anlamıyorum

Bu arada uA nin aciklamasindaki dili yanlis biluyorum, hedefi demeyeyim de basari citasini dusuk tutan bir mesaj.

Bu maas butceleri, son 4 yilda harcanan paralar ligdeki 5 senelim rekordan daha ustunu hedeflemesi gerekir. 5 sene ust usteyi vurgulamak hedefi kucuk tutmak gibi hissettiriyor bana.

Avrupa ve ligdeki basarili surec demek daha dogru bana gore.

Bu arada uA nin aciklamasindaki dili yanlis biluyorum, hedefi demeyeyim de basari citasini dusuk tutan bir mesaj.

Bu maas butceleri, son 4 yilda harcanan paralar ligdeki 5 senelim rekordan daha ustunu hedeflemesi gerekir. 5 sene ust usteyi vurgulamak hedefi kucuk tutmak gibi hissettiriyor bana.

Avrupa ve ligdeki basarili surec demek daha dogru bana gore.

maalesef bu konuda hoca camianın avrupa konusundaki hevesini her sene başında kırıyor

neredeyse hiç ciddi bir hedef olarak koymuyor orayı

olursa ne ala olmazsa amaaaan tadında

geçen sene mesela dünyanın en büyük başarısıymış gibi satıldı ki bence ortalama bir başarı idi

Bu kahveli konyak alex baena yazmış keşke olsa

Bugün kap açık mı

Yanlız foruma da ne zaman girsem reklam manyağı oluyoruz. Kilot reklamı,sütyen reklamı,oyun reklamı. Manyak olduk.

Geri
Üst Alt