Haberler konusunda isim çıkıp olmuyor diyorsunuz ya orada sorun Galatasaray duyumcusu yada habercisi diye geçinen asalakların götünden uydurdukları isimler.
Fotospor zihniyeti bu. Ronaldinholar uçaktan uçağa atlıyordu o dönemlerde.

Daha transfer dönemi başlamıyor asalaklar başlıyor camavinga ile anlaşıldı. Ulan adam dk'ya gidecek, td'si değişti defansif adamlalarla oynayan orta saha fetişisti bir adam geldi.
Ağustosun ortasına kadar madridde ne olacağını kestiremezsin.

Ama bu asalak tayfa yok mu işte.
Ayrıca futbolcuların çoğu 3 takıma da sunuluyor. Sonra fenere beşiktaşa gidince bu isimlerinin geçmesi ve hemen bitirmesi olarak algılamayı bırakmalıyız.
Senin kulübün okey dese zaten sen indiriyor oluyordun.

Ek olarak osimhen gibi 80 basıp almayacaksan 20 temmuzda beklediğiniz sağlam isimlerin imkanı yok, ya kuş taşa çarpacak ya savaş falan çıkacak yani.

Yok trossard gelmiş yok salah gelmiş. Şubatta pazarlamaya çalıştılar bu herifleri.

Kadro birakin 3 kulvari tek kulvara bile zar zor yetecek sayıda Kaan İlkay kazimcan kutucu gibileri ayiklarsan elde oyuncu kalmıyor
Halen acele etmeyin demek sacmalik

Kampı geçtim Çorum maçına bile transfer yetiştiremeyecekleri kesin gibi

Eylül ayında menajerlere selam çakarız

Onu bunu bilmem de singo kamilini bekte çok oynatabileceğimizi düşünmüyorum.
Bunu güzle bir bedele saplayıp yerine bir adam bakmak lazım. Sallai de olmaz artık orada yeter, sertlik istiyorsan açık oyuncusu yap defansa yardıma gelsin bazı maçlarda.

Senede beş bin dakika oynayan cucurella ve dumfries olan takımda.

Sürekli oynamak zorunda olan ve gelişmek zorunda olan carreras zorlardım ben. Sol bek için.

Ayrıca bu sene çok az süre alacak olan Alexander-Arnold kumarı da denenebilir.
Singo gibi daha kendini tam kanıtlamamış adam bu sene bir kere daha sakatlanırsa verdiğimiz bonservis çöpe gidecek maalesef. Arnold sakatlanmıyor mu o da farklı değil elbet de 10 milyona falan aldılar planlamada boşa çıkarabilirlerse komik paralara alabiliriz.
Artıları eksilerini katlıyor.

36187.webp

Don alıcam kendime

İster misin bu sene İlkay coşuyormuş. Mertens gibi oluyormuş

Yangini cok duṣuk buluyorum. Burdaki yangin bir birimizi gaza getirmekten baska bir ise yaramaz. Bu yangin X e tasinmali ve #istifa twitleri havada uçusmali

Ama hemen arkasina atilacak yem isimlere taraftar kanmamali. O transfer inene kadar istifa tagleri hic durmamali

maalesef bu konuda hoca camianın avrupa konusundaki hevesini her sene başında kırıyor

neredeyse hiç ciddi bir hedef olarak koymuyor orayı

olursa ne ala olmazsa amaaaan tadında

geçen sene mesela dünyanın en büyük başarısıymış gibi satıldı ki bence ortalama bir başarı idi
Sirf hoca degil, dillendirmese bile yonetim de boyle.(Hoca gerci sorulunca en basta demedi gecen gun ama en son avrupada benzer seviyeleri gorme diye en azindan bir seyler soyledi)

Sampiyon oldunca her yanlislari dogru oluyor cunku. Taraftar hemen "Buyuk baskan" diyor. Baskan hazirlanmis konusma okuyup "onu almadik mi bunu yapmadik mi" diye soru almadan konusup geciyor.

Iletisim iste, bizde cok ama cok zayif. Yeni yonetim belliydi mayistan beri iyi kotu, adam gibi mikrofonda herhangi bir konuda konusani gormedik. Hep sportifte kim ne gorevde, o onu istemiyor vs gibi gundemler oldu.

Piyasada yerli sağ bek var mı?Singoyu sattıktan sonra Sallainin arkasına yerli sağbek alıp o kontejanı stoperde kullansak iyi olur.

Geri
Üst Alt