Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.149
- 8.789
- 2.518
Bu adamın karşısına aday çıkmıyor çıksa da adam farkla kazanıyor. Niye la niye! Çıkarıniz ne?!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koca dünyada azcık kvara gibi oynacak adamdamı yok34.saniyeye bakınca yanında futbol seviyesi vasat heriflerle oynuyor adam, yüksek verim alamıyoruz osimhenden.
Şahsen PL temposunu artık kaldıramayacağını ama burada iş yapacağını düşünüyorum.Yav Liverpoolda da izledik bitik herif gitmiş. Karşısında biraz hızlı bi adam olunca mala bağlıyor. geçen sezon herkes Salah bitik ölü gotunu kaldiramiyor diyorlardı simdi mi kıymetli oldu.
Talisca gibi Anadolu takımlarına istatistik kasar.Şahsen PL temposunu artık kaldıramayacağını ama burada iş yapacağını düşünüyorum.
keyifleri yerine getirecek tek oyuncu Bruno Fernandes
bro zaten.. 34 maçın 30 tanesi böyle bizim ligde, 2 fb 2 bjk derbisini çıkar, hadi TS'yi de saydım tamam 28 maç oynuyorsun, 28 adet sana kapanan takıma karşı iş yapacak oyuncu her şartta lazım.Talisca gibi Anadolu takımlarına istatistik kasar.
Nedimcim herifin maliyeti 50 milyonları buluyor. 5/1 fiyatına aynı istatistikleri yapan adamlar var. dandik ligte istatistik kasacak adama o paraları vermek bana enayilik geliyor. ligin kalitesi belli siyasal İslamcı bile her sene double double yapıyor. o paraları alan adam bana Avrupa'da iş yapmadiktan sonra ligde boş istatistik kassa nebro zaten.. 34 maçın 30 tanesi böyle bizim ligde, 2 fb 2 bjk derbisini çıkar, hadi TS'yi de saydım tamam 28 maç oynuyorsun, 28 adet sana kapanan takıma karşı iş yapacak oyuncu her şartta lazım.
bu illa salah demek değil tabii.
Biz de ölüyoruz rtsroma sefaletten ölüyor. yeşil odun'u bile alamadılar. İtalyan takımları ölücü Max 20-25 verir.
Şov daha başlamadı hele bi salı olsun.Biz de ölüyoruz rts
yabancı sayılmıyordu'ki ahmed kutucu milli takımımızda oynadı çünküAha bir yabancı kontenjanı açıldı