Bu adamın karşısına aday çıkmıyor çıksa da adam farkla kazanıyor. Niye la niye! Çıkarıniz ne?!

Yav Liverpoolda da izledik bitik herif gitmiş. Karşısında biraz hızlı bi adam olunca mala bağlıyor. geçen sezon herkes Salah bitik ölü gotunu kaldiramiyor diyorlardı simdi mi kıymetli oldu.
Şahsen PL temposunu artık kaldıramayacağını ama burada iş yapacağını düşünüyorum.

Talisca gibi Anadolu takımlarına istatistik kasar.
bro zaten.. 34 maçın 30 tanesi böyle bizim ligde, 2 fb 2 bjk derbisini çıkar, hadi TS'yi de saydım tamam 28 maç oynuyorsun, 28 adet sana kapanan takıma karşı iş yapacak oyuncu her şartta lazım.

bu illa salah demek değil tabii.

bro zaten.. 34 maçın 30 tanesi böyle bizim ligde, 2 fb 2 bjk derbisini çıkar, hadi TS'yi de saydım tamam 28 maç oynuyorsun, 28 adet sana kapanan takıma karşı iş yapacak oyuncu her şartta lazım.

bu illa salah demek değil tabii.
Nedimcim herifin maliyeti 50 milyonları buluyor. 5/1 fiyatına aynı istatistikleri yapan adamlar var. dandik ligte istatistik kasacak adama o paraları vermek bana enayilik geliyor. ligin kalitesi belli siyasal İslamcı bile her sene double double yapıyor. o paraları alan adam bana Avrupa'da iş yapmadiktan sonra ligde boş istatistik kassa ne

Geri
Üst Alt