singo'yu 30'a satıp 15'e arda okan mı alıcaz göztepe'den

arda okan singo'nun sağ bacağı etmez
Singoyu 30a satip o parayi ön tarafa transfer icin kullanagiz. Sag bek almayacaz, aslan gibi ali turap var. Artik hoca bitirdigimiz maclarda son 20 dakilarda oyuna alarak iyice alistiracak alt yapi topcumuzu

Singoyu sattığın an hemen 1 saniye sonra, 100 milyonluk adam açıklamazsan o stadı o yönetimin başına yıkarlar.

dursun özbek

Bizim takımın eksiğini nokta atışı olarak belirliyorum şimdi.

İsmi veriyorum bak okan falan yönetim hala bu ismi vermediyse skandal.

Zhegrov.
Greenwood, salah, trotsaard falan ağlamaya gerek yok.
3 sene taksitli 20 sıkılır.

Son düzenleme:
En etkili ve her gün gündemde en üst sırada olacak tag #dursunistifa tagi olacak gerisi boş statta da her maç İstifa sesleri yükselmeli

Singoyu sattığın an hemen 1 saniye sonra, 100 milyonluk adam açıklamazsan o stadı o yönetimin başına yıkarlar.
valla açıkçası benim en çok güvendiğim husus Sinirli bir Galatasaray taraftarından daha tehlikeli hiçbirşey yoktur Galatasaray yönetimleri için .İsterse komple liseyi arkasına alsın eğer dursun taraftarı karşısına alırsa büyük sıkıntı çeker.Bunu göze alamazlar bence

Yok abi bellingham falan kesmez bizi yamalı almamız lazım bizim

ne 10 numaraymış arkadaş sanarsın bütün dünya 10 numarayla oynuyor. Bu derece asalakları taşımayın foruma yav.
İyi bende 3-5-2 kadrosu yapayım nerede stoperler kardeşim Galatasarayın 3. stoperi ve yedekleri yok diyeyim.

Akıllıca işler değil, yedek santrafor da sanki icardi varken çok mutluydular da şimdi eksik sayıyorlar.
Hiç bir yanlış yok o yazıda. Galatasaray 3-5-2 mi oynuyor da 3-5-2’ye göre kadro yapacaksın. Eksik işte kadro, neye itiraz ediyorsun. Hocan sürekli 10 numaradan bahsettiği için, yönetim 10 numara peşinde koştuğu için 10 numara eksik deniliyor, 10 numarasız oynayacaksan da bir orta sahan eksik zaten. Hatta Lemina da giderse iki oyuncu lazım. Geçen sezon eleştirsen de Icardi varken yedekte, şu anda Osimhen’e yedek olacak bir adam bile yok. Geçen sezon devre arası gelen Lang’dan şampiyonluk yolunda çok ciddi katkı almışken şu anda yedek kanat yok. Abdülkerim 50 maç oynamasa sol stoperin yok. Söylenenlerde de, yapılan eleştirilerde de en ufak bir haksızlık yok.

Halil dervişoğlu 2 milyon euro maaş kulübün anasını bellemişler
Buna göre, Futbolcumuza 2023-2024 sezonu için net 20.000.000 TL sezonluk ücret ödenecek olup, sonraki sezonlarda ödenecek ücretler TÜİK’in açıklayacağı TEFE-TÜFE oranında artış yapılarak belirlenecektir.
100 milyon olmamıştır herhalde.

Afrika futbolu hesabi neden birden duyum hesabı oldu?

Maç başladı, hadi Alex Baena'yı izleyin nöbetçiler

Hiç bir yanlış yok o yazıda. Galatasaray 3-5-2 mi oynuyor da 3-5-2’ye göre kadro yapacaksın. Eksik işte kadro, neye itiraz ediyorsun. Hocan sürekli 10 numaradan bahsettiği için, yönetim 10 numara peşinde koştuğu için 10 numara eksik deniliyor, 10 numarasız oynayacaksan da bir orta sahan eksik zaten. Hatta Lemina da giderse iki oyuncu lazım. Geçen sezon eleştirsen de Icardi varken yedekte, şu anda Osimhen’e yedek olacak bir adam bile yok. Geçen sezon devre arası gelen Lang’dan şampiyonluk yolunda çok ciddi katkı almışken şu anda yedek kanat yok. Abdülkerim 50 maç oynamasa sol stoperin yok. Söylenenlerde de, yapılan eleştirilerde de en ufak bir haksızlık yok.
Galatasaray 10 numaralı oyun mu oynuyor?
3lü orta saha 2 tane 8li oynuyorsun. Oyun içinde de çift forvete dönme fantezisine sahibiz.

Ya 10 numaranın nasıl bir şey olduğunu bilmiyoruz ya da boş ve gereksiz hezeyan içindeyiz.

Galatasaray 10 numaralı oyun mu oynuyor?
3lü orta saha 2 tane 8li oynuyorsun. Oyun içinde de çift forvete dönme fantezisine sahibiz.

Ya 10 numaranın nasıl bir şey olduğunu bilmiyoruz ya da boş ve gereksiz hezeyan içindeyiz.
İstediği isimlere bakarsak belli ki oyunu değiştirmek istiyor hoca. Bu sezon iki 8’le oynamak istemiyor bence.

Geri
Üst Alt