Leao neresi gereksiz tranfser oluyor?

60 tane mac oynancak kanatta etkili oynayabilen oyuncusu sayisi 2 Baris ve Sane

bos yapmayin
Kanat oyuncu sayısı 3 de... yunus da var. Önemli olan o değil. Bak ben sana 10 numara sayısı söyleyeyim. "0" , yazı ile de "sıfır"... şimdi 1 kontenjanın var ve bunu leao ya kullanıyorsun... 10 numaraya kimi koyacaksın? Leao yu aldığın an 10 numara için oyuncu gönderene kadar bekle dur... 1 tane daha yer aç al ondan sonra ama şimdi leao sırası değil... önce ihtiyacını al sonra duruma göre şekillen...

Valla bunu sadece Trossard için yaptım, çünkü tam bizim sığırpress'e uygun oyuncuydu ve 10-kanat-forvet 8 numara her yerde oynayabilen müthiş bi adamdı bizim için.
Salah'ta yapıldı bu aslında. Salah devre arası bile bir ara yazılmıştı bize. Bitik, katkı vermez, zarar ve tabi çöp yazıldı. Bjk'ye bitiyor haberi ile bir anda müthiş transfer oldu.

Usta sen niye böylesin yav
HNljw8VX0AEhBiI.webp

Şu kulüpte akli dengesi olan biri gider Zhegrova peşine düşer. 2si de 27 yaşında birisinin akli dengesi yokken diğeri alman eğitimi almış kosovalı. İş ahlakı yüksek sonuna kadar çabalar.
Olgun yabancı hakkı kullanmağa değmeyecek bi adam bence

Sağ kanat bi de saneyi postalasak neyse de

Leao gereksiz falan değil gelmesini isterim net ihtiyacımız var böyle sağlam kanat oyuncusuna ama Burhan’ın haberi yalan gram ilgilendiğimizi sanmıyorum

bence bizim anlık olarak bakmamız gereken öncelik olarak 2 şey var

1) Yetenek
2) Sporcu karakteri
Bu ikisi OK ise bence yaşından vs bağımsız HER TÜRLÜ fayda alırız 40 yaşında falan değilse.

Bugüne kadar Leao gibi top oynamaktan sıkılan, o agresyonu o profesyonelliği olmayan kimden fayda gördük ki Leao'dan fayda görelim??

Olgun yabancı hakkı kullanmağa değmeyecek bi adam bence

Sağ kanat bi de saneyi postalasak neyse de
Postalayacağız tabiki yav.
Geç bile kalınmış hamle. Güçlü ve ayaklarına da hakim.
Bizi maçta en çok o heriften tırsıyordum bizim maçta 40-50 dakika oynadı ağzımıza sıçtı yav.

Seneden beklediğimiz her şeyi 1/4 bedele yapar.

Salah'ta yapıldı bu aslında. Salah devre arası bile bir ara yazılmıştı bize. Bitik, katkı vermez, zarar ve tabi çöp yazıldı. Bjk'ye bitiyor haberi ile bir anda müthiş transfer oldu.

Salah bize gelsin istemem ama insanların Salah gibi oyuncuları küçümsemesini sevmiyorum. Bu tarz adamlar bu ligde 5 dk kendi gibi oynasa maç çözüyor.

Salah bize gelsin istemem ama insanların Salah gibi oyuncuları küçümsemesini sevmiyorum. Bu tarz adamlar bu ligde 5 dk kendi gibi oynasa maç çözüyor.
Bu şekil bakıyorsak Leao'da bu tarz bir oyuncu işte. Benim de hoşuma gitmeyen durum şu bize yazılınca beğenilmeyen oyuncu rakibe yazılınca müthiş transfer olması bana doğru gelmiyor.

Beklenti en az... ile başlayan cümleler çok saçma değil mi? Zaten en azsa karşıdaki takım 30'dan başlar pazarlığa, 40'a vereceğini bilir. Böyle pazarlık mı olur? Bir bizde var böyle bir pazarlık türü. Türk medyasının işbilmezligi ve eğitimsizliği işte.
İtalya'da "Galatasaray, Davinson'dan 15m Euro bekliyor" diye haber yapılıp İtalyan kulüplerinin pazarlıkta eli güçlendiriliyor.
Almanya'da Frankfurt 60m Euro serbest kalma maddesini istiyor haberleri yapılıyor. Alman gazeteci daha pazarlık başlamadan Frankfurt'un minimum beklentisi 35 diye haber yapsa Alman kulübü o oyuncuyu 40'a bile satamaz. Bizim yönetimin iletişimi o kadar kötü ki, medya ve muhabirler de ya yalakalık yapıyor, ya alttan alttan düşmanlık..

Haklısın talha da ihtiyaçlardan birini eksilttik işte böyle böyle tüm transferleri tamam edeceğiz bi yerden başlamak lazım

1. Ugochukwu
2. Leao
3.
4.
.....
12.
Para yok diyip en ihtiyaç duyduğun mevkilere satın alma opsiyonlu kiralık teklif yolluyoruz.

Leao için konuşulan maliyetler ortada. Elinde hiç on numara yok hiç santrafor yok hiç sol stoper yedeği yok. Bunlara maliyet hesabı yaparken gidip sol açıkta BAY gibi adamın varken sırf isimli adam almış olmak için Temmuz ortasında daha doğru düzgün adam almadan Leao’ya girmek çok kötü iş

Valla salah kontenjan olsa isterdim. Salah sane ikilisi sağ kanadı çok iyi kotarır...

Bu şekil bakıyorsak Leao'da bu tarz bir oyuncu işte. Benim de hoşuma gitmeyen durum şu bize yazılınca beğenilmeyen oyuncu rakibe yazılınca müthiş transfer olması bana doğru gelmiyor.
Bunda ne var anlamadim rtas, Bize uymayan baskasina uyabilir yani gayet normal bir durum. Biz tüm ligin oyuncularda nesnel dogrulugu falanmiyiz da her sey bizim elimizden geçiyor yav. Gs de iş yapmaz ise bu oyucudan olmaz salla , Gs de is yapabiliyo ise , "Anam araba yaniyo nurullah koş almamiz lazim" gibi.

Geri
Üst Alt